21 / 05 / 2024

Ahmet Poyraz kentsel dönüşüm

Ahmet Poyraz kentsel dönüşüm

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköylü müteahhitlerle bir araya gelerek, kentsel dönüşüm, inşaat ruhsatı, iskan gibi konularda yapılan yeni düzenlemeleri anlattı..

Çekmeköy Belediyesi'nde kentsel dönüşüm zirvesi!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'de faaliyet gösteren müteahhitlerle kentsel dönüşümü konuşuyor... Çekmeköy Belediyesi'nde düzenlenen istişare toplantısına toplam 100 müteahhit davet edildi. İşte o toplantıdan ilk bilgiler...

İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerekiyor? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı!

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerinden sonra kentsel dönüşüm konusu da milyonlarca kişinin gündeminde yer alırken, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da kentsel dönüşüm için ne kadar para gerektiğini açıkladı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Deprem bilimci Prof. Dr. Ahmet Ercan, depreme ve kentsel dönüşüme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde son durum ne?

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

Ahmet Çolakbayrakdar: Kentsel dönüşümle şehrin geleceğini garanti altına alıyoruz!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, basın mensupları ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek, Kocasinan'daki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Ahmet Poyraz kentsel dönüşüm Haberi

Ahmet Poyraz kentsel dönüşüm

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'de hizmet evren müteahhitlerle bir araya geldi. Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sırmacı ve Şahmettin Yükscl'in de katıldığı toplantı belediyenin meclis salonunda gerçekleştirildi. 2015 yılında uygulamaya başlanacak internet üzerinden dosya takibinin anlatıldığı toplantıda ağırlıklı olarak iş güvenliği ve yapılaşmada yönetmeliklerin önemi görüşüldü. Çekmeköy'ün yeni yapılaşma sürecini yaşayan bir ilçe olduğunu hatırlatarak söze başlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, bu süreçte, müteahhitlerin olduğu kadar, toprak sahipleri ve yapı kontrol firmalarına da önemli sorumluluklar düştüğünü belirtti. Çekmeköy'ü inşa ederken yapılanların şehri güzelleştiren ve değerini artıran yapılar olması gerektiğini belirten Başkan Poyraz, verilere, planlara ve yönetmeliklere uygun olarak yapılan yatırımlar hem müteahhide, hem yatırımcısına, hem de kentimize kazandırır," dedi. 


Yönetmeliklerin uygun gördüğü kadarıyla esneklik anlayışına sahip oldukların belirten...