29 / 04 / 2024

Ahmet Rıdvan Tulunay

Ahmet Rıdvan Tulunay

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Mavişehir’de Ege Park AVM önündeki yeşil alanı ticari yapılaşmaya açan plan hazırladı. Mavişehir sakinleri 2. İdare Mahkemesi’nde İzmir Valiliği’ne dava açarak, yürütmenin durdurulmasını istedi. Plan, iptal edildi...

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Seyit Doğan ve Rıdvan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salih Öztürk ve Rıdvan Bural ortaklığında kuruldu.

Kiracılar dikkat! Bu yöntemle dolandırılabilirsiniz

İzmir'de son günlerde konut satış ve kiralamalarında yaşanan dolandırıcılık olaylarının ardından İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, dikkatli olunması konusunda uyardı.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bulut, Mustafa Bulur ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Ulusalgrup Yatırım Ve Teknoloji Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusalgrup Yatırım Ve Teknoloji Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ulusal tarafından kuruldu.

Rıdvan Akgün: İnşaat şirketleri ketenpereye gelmesin!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, 11 ayda 8 bin İranlının İzmir’de gayrimenkul sahibi olmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, “Oda Başkanı Güleroğlu yanıltıcı bilgilerle kandırıldı'' diye konuştu.

Rıdvan Duran kimdir?

Rıdvan Duran, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Rıdvan Duran kimdir? Rıdvan Duran, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Rıdvan Akgün: Sadece TL ile konut satılmalı!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Akgün, inşaat ve emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Akgün, gayrimenkul satışının sadece TL üzerinden yapılması gerektiğini söyledi.

Rıdvan Fadıloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belkıs ile Burak Mahallesi’ni ziyaret etti ve kahvehanelerde bir araya gelen vatandaşlara imar barışı konusunda açıklamalar yaptı. 

Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Ahmet Rıdvan Tulunay Haberi

Ahmet Rıdvan Tulunay

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Mavişehir’de Ege Park AVM önündeki yeşil alanı ticari yapılaşmaya açan plan hazırladı. Mavişehir sakinleri, “Yeşil alanıma dokunma”, “Bakanlık imar planını geri çek”, “Sahilime AVM yapma” yazılı pankartlarlla eylem yaparak plana karşı çıktı. Sakinler, TOKİ’nin rekreasyon alanını 4.5 milyon liraya sattığını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın altı ay sonra bölgeyi ticaret alanına dönüştürdüğünü, arsanın değerinin, imar planı değişikliğiyle 100 milyon liraya yükseldiğini iddia etti. Mavişehir sakinlerinden Kahraman Turumtay, Birol Meraklı, Ayhan Ünal, Ahmet Rıdvan Tulunay, Ahmet Yalçın Öznamlılar, 25 Kasım 2011’de 2. İdare Mahkemesi’nde İzmir Valiliği’ne dava açarak, yürütmenin durdurulmasını istedi. Mahkeme, çevre ve imar bütünlüğünün bozulacağı, kamu yararı ölçütlerine ters düşeceği gerekçesiyle yürütmeyi durdurdu.


Karar sevinç yarattı

Mavişehir Siteler Birliği Sözcüsü Kahraman Turumtay, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın planının...