16 / 05 / 2024

ahmet sakızoğlu son durum

ahmet sakızoğlu son durum

Maket üzerinden aynı daireleri 176 kez satarak alıcıları dolandırdığı iddiasıyla yargılanan firari müteahhit Ahmet Sakızoğlu hakkında 532 yıl hapis cezası istendi.

Deprem bölgesindeki KOBİ'lere destekler 1 ay içinde yatacak! SON DAKİKA! KOSGEB tek tek açıkladı!

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 ildeki KOBİ'ler için sundukları desteğe 30 bin 723 başvurunun yapıldığını açıkladı ve onaylanan ödemelerin 1 ay içinde yatacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Büyük depremler yine olacak! Deprem uzmanı 3 madde ile açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Ahmet Ercan, yaptığı bir son dakika açıklaması ile büyük depremlerin yine olacağını belirtti. İşte deprem uzmanının o açıklaması...

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Son dakika! TMO hububatta arz edilen tüm ürünü alacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı son dakika açıklamasında üreticinin kayıtlı olan tüm ürününü almaya hazır olduklarını kaydetti.

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Bakan Karaismailoğlu son dakika açıklaması: Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile Çamlıca Kulesi'ni 2 yılda 1 milyon 140 bin kişinin ziyaret ettiğini belirtti. İşte detaylar...

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

O ilde 3+1 ve 5+1 konut satılıyor! Ev arayanlar hemen bakın!

Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddisi ve Cığızoğlu mevkiilerinde yer alan 3 adet 3+1 ve 1 adet 5+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

ahmet sakızoğlu son durum Haberi

ahmet sakızoğlu son durum

Antalya'da maket proje üzerinden aynı daireleri 176 kez satarak alıcıları dolandırdığı iddiasıyla yargılanan firari müteahhit Ahmet Sakızoğlu hakkında 532 yıl hapis cezası istendi.


Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Orhan Erdoğmuş, Hakan Keskin, Süleyman Kocaman, Fatih Döğer, Tüner Çiçek, tutuksuz sanıklar Erhan Tuğrul, Ali Gököz, Ufuk Kudağ, Erhan Toğaç, Ahmet Topçu, Şirin Ülker, Ümit Daldal, Süleyman Bulgurcu, tarafların avukatları ve müştekiler katıldı. 


Tutuksuz yargılanan sanık Süleyman Bulgurcu, mahkemedeki son savunmasında, inşaat teknikeri olduğunu, arsa sahipleri ile oluşan ihtilafların giderilmesi için Ahmet Sakızoğlu'nun kendisini görevlendirdiğini ve ofis kısmındaki satışlar hakkında bilgi sahibi olmadığını savundu. 


Hakkında ceza verilme nedenini bilmediğini belirten Bulgurcu, kendisine verilen vekaletnameyi kötüye kullanmadığını ifade ederek, beraatını talep etti.


Sanık Leyla Eren ise yargılama başındaki ifadelerini tekrar ettiğini söyleyerek,...