23 / 07 / 2024

Ahmet Sinan Uluğ

Ahmet Sinan Uluğ

Timbuktu Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ahmet Sinan Uluğ, Cem Yegül tarafından 50 bin 1 TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Beyoğlu, Jurnal Sokak, Asmalımescit'te kuruldu

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Denteste Medikal Turizm Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denteste Medikal Turizm Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sinan Cem Çepeloğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Hakan: Sinan Aygün boş adam değildir, mottosu 'Ya herro ya merro'!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde devam eden 'rant' tartışmasına ilişkin yazdığı yazısında, tartışmanın taraflarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hakan, eski CHP milletvekili Sinan Aygün için "Sinan Aygün boş adam değildir, mottosu 'Ya herro ya merro'" dedi...

Aksis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Aksis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sinan Kasımoğlu tarafından kuruldu.

Çekmeköy Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi inşaatında son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi'ndeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesini dün hizmete açtı.

İlber Ortaylı, Şemsi Ahmet Paşa Camii tartışmasına katıldı!

Mimar Sinan’ın elinden çıkma Şemsi Ahmet Paşa Camii, tartışmalarına Prof. Dr. İlber Ortaylı da katıldı.

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ahmet Sinan Ersan, Hikmet Cem Ersan ve Ömer Onur Ersan ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Artvin Şavşat Kadın Yaşam Merkezi tamamlandı!

Artvin’de hayırsever Ülkü Ulusoy’un yaptırdığı Şavşat Kadın Yaşam Merkezi tamamlandı. Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, yaşam merkezinin açılışının yakın zamanda yapılacağını belirtti.

Şemsi Ahmet Paşa Camii hikayesi!

Mimar Sinan’ın dehası sayesinde ‘Kuşkonmaz’ özelliğiyle bilinen Şemsi Ahmet Paşa Camii, yüzlerce yıldır kıyıyla deniz arasındaki geçişi saygıyla karşılıyor. İşte Şemsi Ahmet Paşa Camii hikayesi...

Ahmet Davutoğlu: Doğu'da kalkınma hamlelerimiz devam edecek!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün TOBB'da Doğu ve Güneydoğulu oda, sendika ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geldiği istişare toplantısının kapalı bölümüne çözüm süreci damgasını vurgu...

Ulu İnşaat Mersin'deki nükleer santralin yanına 5 yıldızlı tatil köyü yapıyor!

Mersin'in Gülnar ilçesinde nükleer santralin yapılacağı Yanışlı Koyuna 5 yıldızlı 600 yataklı birinci sınıf tatil köyü yapılıyor. Tatil köyünü yaptıran Ulu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Rıza Ulu bizim hiçbir endişemiz yok" dedi.

Ahmet Tercan kimdir?

Ahmet Tercan, Norm Mimarlık firmasının ortaklarındandır. Doç. Dr. Y. Mimar Ahmet Tercan, 2000 yılında doktora çalışmasını tamamladığı Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde öğretim üyesidir. Peki Ahmet Tercan kimdir? İşte biyografisi...

Ahmet Sinan Uluğ Haberi

Ahmet Sinan Uluğ

Timbuktu Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ahmet Sinan Uluğ, Cem Yegül tarafından 50 bin 1 TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


Timbuktu Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Gayrimenkul yatırımları,geliştirme ve ticareti maksadı ile arsa,arazi,mesken,işyeri,sosyal tesislerin alımı,satımı, ihyası,kiraya verilmesi iştigal konuları ile ilgili vakıflar kurulması veya mevcut vakıflara katılınması sosyal sorumluluk çerçevesinde yatırımlar yapılması,ayni ve nakdi olarak bağşlarda bulunulması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Timbuktu Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, Jurnal Sokak, No:4...