04 / 05 / 2024

Ahmet Taner Kışlalı

Ahmet Taner Kışlalı

Yenimahalle Belediyesi’ne bağlı bazı mahallelerin Etimesgut ve Çankaya Belediyeleri’ne bağlanmasına ilişkin önerge verildi

İnşaat Yüksek Mühendisi Mahmut Tankut Kışlalı trafik kazasında öldü!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mahmut Tankut Kışlalı, 17 Haziran 2012 Pazar günü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kışlalı'nın cenazesi, 18 Haziran Pazartesi günü Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Eba Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eba Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Saffet Kırımlı ve Ercan Bulut ortaklığında kuruldu.

İzmir'de 2 adet dükkan kiraya verilecek! Belediye'den kaçırılmayacak fırsat!

İzmir ili, , Çili ilçesi, Ahmet Taner Kışlalı ve Aydınlık Evler mahallesinde yer alan 2 farklı dükkanı ayrı ayrı kiraya verilecek.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeyecek! Sektörü neler bekliyor?

Özak Global Holding Başkanı Ahmet Akbalık, konut fiyatlarında yaşanan artışın süreceğine dikkat çekti. Akbalık, her sene en az 700 bin konut üretilmesinin gerekli olduğuna vurgu yaparak sektörü değerlendirdi...

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Farya Gayrimenkul Turizm Temizlik Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Farya Gayrimenkul Turizm Temizlik Tekstil Limited Şirketi Beyoğlu’nda  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öcük Ertuğrul Yiğit tarafından kuruldu.

TOKİ Kırıkkale Yenimerkez 1. Kısım 2. Etap konutları mecliste!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de inşa edilen 1. kısım 2. etap TOKİ konutlarının sorunlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Ahmet Taner Kışlalı Haberi

Ahmet Taner Kışlalı

Büyükşehir Kanun Tasarısı, İstanbul Şişli’den sonra Ankara’nın en büyük üçüncü ilçesi olan Yenimahalle’yi vurdu. Yenimahalle Belediyesi’ne bağlı bazı mahallelerin Etimesgut ve Çankaya Belediyeleri’ne bağlanmasına ilişkin önerge verildi.


Konuşmaların ardından Yenimahalle ilçesine ilişkin önerge kabul edildi. Buna göre, Yenimahalle ilçesine bağlı Dodurga ve Alacaatlı Mahallelerinin çevre yolu dışında kalan kısımları Şehitali Mahallesi ile birleşecek. Şehitali, Aşağıyurtçu, Yukarıyurtçu, Ballıkuyumcu ve Fevziye Mahalleleri Etimesgut’a bağlanacak. Yenimahalle’nin Dodurga ve Alacaatlı mahallelerinin çevre yolu içinde kalan kısmı ile Çayyolu, Ahmet Taner Kışlalı, Ümit, Koru, Konutkent ve Yaşamkent Mahalleleri Çankaya’ya katılacak. 669 bin nüfusuyla Yenimahalle, Keçiören ve Çankaya’dan sonra Ankara’nın en büyük üçüncü ilçesi. Ancak bu bölünmenin ardından sıralama değişmiş...