16 / 05 / 2024

Ahmet Temeltaş yeni şirket

Ahmet Temeltaş yeni şirket

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama: Çanakkale 6.8 ile 7.4 arasında bir depreme gebedir!

Çanakkale'de yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 şiddetindeki depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama geldi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan büyük İstanbul depremi için iki yeni tarih!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük bir endişeyle beklenen Marmara depremi hakkında yeni tarihler verdi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın verdiği iki yeni tarih...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 'Yeni kıyımlar olacak' dedi! Deprem uzmanı bölgeleri tek tek açıkladı!

Jeofizik mühendisi Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, dün 6 Şubat depremlerinde büyük hasar gören ve asrın felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş’taydı. Ercan kentte yaptığı gözlemler ile ilgili paylaşımlarının arasında kıyım olabilecek bir başka bölgeyi de açıkladı. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı! O illerin içine resmen soğuk sular serpti! Deprem beklenilmiyor!

Depreme dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu konuda Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan yeni açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Prof. Dr. Ahmet Ercan, her an deprem olabilecek yerleri bir bir açıkladı! Deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, yeni deprem sinyali olan yerleri bir bir açıkladı. Peki deprem sinyalleri nerelerden geliyor? 

Ahmet Ümit'in merakla beklenen yeni kitabı

Türkiye'de polisiye edebiyat denilince akla ilk gelen isimlerden olan usta yazar Ahmet Ümit'in yeni kitabı Bir Aşk Masalı satışa çıktı. Peki masal türünde çıkan Bir Aşk Masalı'nın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt şubesi açıldı!

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi  4 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş tarafından açıldı.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

15 projenin satışı Temeltaş Proje'ye emanet!

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yaptığı açıklamada "Satışını devam ettirdiğimiz 15 projemizin toplam yatırım bedeli 5,5 milyar TL olup, halihazırda ise yüzde 70'inin satışının tamamlandığı projelerimizde yüzde 30 oranında stok mevcut" dedi.

Konuta yatırım, izole yaşam için bir ihtiyaç haline dönüştü!

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yaptığı açıklamada, Gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik yatırımlarda, pandeminin etkisiyle küçük metrekarelere yönelik alımların ağırlık kazanmaya başladığını söyledi.

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Ahmet Temeltaş yeni şirket Haberi

Ahmet Temeltaş yeni şirket

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Temeltaş Proje A.Ş., 2007'de kuruldu. Yabancı yatırımların Türkiye'ye gelmesine zemin hazırlayan şirket konuttan ofise, otelden her çeşit gayrimenkul projesine profesyonel danışmanlık hizmeti veriyor. Şu ana kadar 65 proje ile 16 binden fazla konut satışı yapan Temeltaş, faaliyetlerine 25 ve üzeri gayrimenkul projesinin satışında da tek yetkili olarak sürdürüyor. 

Almanya doğumlu olan Ahmet Temeltaş, Akademi FürDaten Verarbeitung'den (ADV - Bilgi İşlem Akademisi) 1996'da mezun oldu. Ahmet Temeltaş mezuniyetinin ardından Hollanda'da bulunan Dünya Bitki Borsası'nda (AalsmeerBloemenveiling) broker olarak çalıştı. Ardından Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul’ü kurdu ve gayrimenkul sektörüne adım attı....