05 / 05 / 2024

Ahmet Tok

Ahmet Tok

Ahmet Tok, Nevşehir merkezde yeni ortaya çıkarılan ve 700 bin metrekarelik alanıyla dünyanın en büyüğü olduğu belirtilen yeraltı şehrinin bölge turizmine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: TOKİ konutları az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, TOKİ konutları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabileceğini söyledi. İşte Ercan'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tok tarafından kuruldu.

Cübbeli Ahmet TOKİ fetvasını yorumladı!

Cübbeli Ahmet, Diyanet İşleri'nin TOKİ fetvasını yorumladı. Cübbeli, "Diyanet 'enflasyonun altında' diyor. Enflasyonun altında diye faize fetva verilmez. Diyanet meramını anlatamıyor. Burada vadeli satış var. Bu durum caizdir" dedi...

TOKİ Ahmet Yesevi Üniversitesi Binası ihalesi 11 Eylül'de!

TOKİ tarafından Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı Binası inşa edilecek. İnşaat işi 11 Eylül'de ihale edilecek..

Mt Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mt Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tok tarafından kuruldu.

Alanya Kestel'e iki yeni köprü!

Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında, Ahmet Tok Caddesi’nde başlatılan 2 adet köprünün inşaatı tamamlandı.

Ahmet Edip Uğur'dan mimarlık temalı park müjdesi!

Bandırma'ya çok önem verdiklerini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Bandırma'da Türkiye'nin hatta dünyanın ilk mimarlık temalı parkını hayata geçirmeyi planlıyoruz. TOKİ'den eski kışlaların olduğu yeri alacağız." dedi

Ahmet Akın Suriyeliler'e ev verilmesini meclise taşıdı!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriyelilere TOKİ konutu verilecek yönündeki açıklamasını TBMM gündemine taşıdı.

Ahmet Ege: Afyon'da 300 emekli TOKİ ile ev sahibi olacak!

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, emekliler için yapılacak olan TOKİ konutlarına başvuruların yapıldığını ve 300 talihlinin noter huzurunda yapılan çekilişle belli olduğunu kaydetti.

150 metrekareyi geçmeyen konutlarda devletin çelişkisi!

Dünya gazetesi Serbest Kürsü köşesinde yazısı yayımlanan Yeminli Mali Müşavir Ahmet Tok, 150 metrekareyi geçmeyen konutlara ilişkin KDV ve tapu harcı arasındaki çelişkiye dikkat çekti.

Ahmet Özata: TOKİ konutlarında öncelik bizim olmalı!

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Çalcağıl köyü muhtarı Ahmet Özata, tarlalarının Eti Maden İşletmeleri tarafından istimlak edildiğini belirterek, bu sebeple TOKİ konutlarında kendilerine öncelik hakkı tanınmasını istedi.

Emekliler'in TOKİ cevabı Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan gelecek!

TOKİ basına yansıyan kiracı emeklilere yönelik ev sahibi yapma projesi, vatandaşı heyecanlandırdı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan emeklinin konut talebine karşı ne şekilde müjde vereceği merak ediliyor.

Ahmet Tok Haberi

Ahmet Tok

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Demeği (KAPTİD) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Ahmet Tok, Nevşehir merkezde yeni ortaya çıkarılan ve 700 bin metrekarelik alanıyla dünyanın en büyüğü olduğu belirtilen yeraltı şehrinin bölge turizmine büyük katkı sağlayacağını söyledi. 

TOKİ ile sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkını sırasında yerin altında mağaraların ve dehlizlerin ortaya çıktığını hatırlatan anlatan Ahmet Tok, "Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir yeraltı şehri bulunmuyor. Gerekli restorasyon yapılıp, burası turizme açılınca, tanıtımı iyi yapılabilirse bölgeye çok büyük katkı sağlar" dedi. Tok, "Kapadokya- İstanbul arasına uçak seferleri konuldu, turist sayısında artış sağlandı. 1 Nisan'da Antalya uçak seferleri başlayacak, gelen turist sayımız artacak. Persler, Likyalılar, Frigyalılar, Hititler, Selçuklular, Bizanslılar, Romalılar, Osmanlılar yaşamış. Yani 8 medeniyet burada yaşamış. Biz, bu medeniyeti korumaya...