14 / 05 / 2024

ahmet tükel projeleri

ahmet tükel projeleri

Mimar Ahmet S. Tükel kimdir? Mimar Ahmet S. Tükel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet S. Tükel, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Tükel...

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıdek Dizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türkmen tarafından kuruldu.

Kamu yatırımlarında aslan payı ulaştırma projelerinin!

2022 Yıllık Yatırım Programı Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye 2022'de 184.3 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirecek. Geçtiğimiz yıl bu rakam 138.2 milyar TL olarak açıklanmıştı. 2022'deki yatırım programında en büyük payın sahibi 49.7 milyar TL ile yine ulaştırma projeleri oldu.

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi kuruldu!

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi Beşiktaş’ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tütüncü ve Mourad Guemmaz tarafından kuruldu.

Sarayhan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarayhan Gayrimenkul Ticaret Şirketi  Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Türkhan, Enes Türkhan,  Mesut  Türkhan,  Muhammed Bilal Türkhan, Ömer Faruk Türkhan, Veysel Türkhan tarafından kuruldu.

Revak Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Revak Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türk tarafından kuruldu.

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Demir Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Türköz tarafından açıldı.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma projeleri 2021'de de artarak devam edecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son yıllarda sürekli artış gösteren ulaştırma projelerinin 2021 yılında da artarak devam edeceğini belirtti. Adil Karaismailoğlu, "Türkiye'de son 10 yılda ulaştırma projelerine ayrılan ödenek hemen her yıl artış göstermektedir" dedi.

Depreme dayanıklı binalar yapalım, zararı en aza düşürelim!

Yönetmeliğe uygun olmayan ve çürük binaların yıkılarak yerlerine deprem yönetmeliğine uygun binaların yapılması gerekiyor. Yerel yönetimlerin ellerindeki tüm projeleri bir kenara bırakıp deprem konusuna, dolayısıyla deprem gerçeğine odaklanmaları gerekiyor.

Avcılar'da yıkılan camide yeni detaylar ortaya çıktı!

Silivri Depremi’nde bir minaresi kırılmasında sonra testlerde dayanıksız olduğu tespit edilen Avcılar’daki 40 yıllık Hacı Ahmet Tükenmez Camii’nde beklenilenin çok altında demir kullanıldığı ortaya çıktı. 

Avcılar'da depremde hasar gören cami yıkılıyor!

İstanbul'da yaşanan depremde hasar gören Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camisi'nin yıkım çalışmaları başladı.

Ankara'ya milyarlarca liralık ulaştırma yatırımları!

Ankara'nın milyarlarca liralık büyük ulaştırma projeleri ardı ardına hayata geçiriliyor. 2021'de tamamlanması planlanan 1.2 milyar TL proje bedelli Ankara-Niğde Otoyolu'nun bu yıl açılması bekleniyor. Ankara Sivas YHT'nin bu yıl, Ankara İzmir YHT'nin ise 2023 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Taksim'de tüm projeler iptal!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, "Kurul Taksim’le ilgili tüm projeleri iptal edince, bizim Bakanlığın hazırladığı ve sizin de beğenmeyip karşı çıktığınız proje de iptal edildi. Artık o proje de geçerli değil ve yapma şansımız kalmadı." dedi...

ahmet tükel projeleri Haberi

ahmet tükel projeleri

Ahmet S. Tükel kimdir?

Ahmet S. Tükel, 1949 yılında İzmir'de doğdu. 1967 yılında Saint Joseph Lisesi'nden (İstanbul) mezun oldu.

Ardından; University of Michigan (Lisans) School of Architecture (Master 1973) ve School of Urban Planning (Master 1974) eğitimlerini tamamladı. 


İZMİR Mimarlar Odası, İzmir Serbest Mimarlar Derneği, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası ve Karşıyaka Rotary Kulübü üyesi.


Yeraltı Şehir Sistemleri - Güneş Enerji Sistemleri (1973 - 76, ABD) konulu bir akademik çalışması...