11 / 05 / 2024

Ahmet Turan Karaca kimdir

Ahmet Turan Karaca kimdir

Dünya markası Ideal Standard, İstanbul ve Ankara’da düzenlenen iki farklı eğitim seminerinde bayileri ile bir araya geldi. Eğitim Seminerinde, Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle birlikte yeni ürünleri tanıtıldı.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Kötü haberi bu sözlerle verdi: Damacana su 100 lirayı bulabilir

İstanbul Gazoz Su Şerbet Boza Turşu ve Sirke İmal Edenler ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Turan Akkaya, damacana su fiyatlarının 100 TL'ye çıkabileceğini söyledi. İşte detaylar...

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Ağar, Muhammet Fatih Han ve Oğuz Keleş ortaklığında kuruldu.

Kontext Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kontext Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Karakoç tarafından kuruldu.

Ahmet Aras: Deprem için yol haritası çıkaracağız!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada, İzmir depreminin kendileri için bir deneyim olduğunu, Bodrum’da yaşanacak olası bir deprem sonrası neler yapılacağını koordine edeceklerini belirterek yeni bir yol haritası çıkaracaklarını belirtti.

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Aylanç, Hasan Sarı, Ahmet Aykut Çalkut, Ahmet Turan Yener, Atilla Çalkut ve İbrahim Ağırdil ortaklığında kuruldu.

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan tarafından kuruldu. 

Progress Proje Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Progress Proje Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Türksever ve Alptuğ Zoroğlu tarafından kuruldu.

Axa Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axa Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Arslan tarafından kuruldu.

Karaca Ypu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaca Ypu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaca tarafından kuruldu. 

Ahsel Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ahsel Yapı Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Beyazyol ve Ahmet Turan Keklik ortaklığında kuruldu. 

Varlık Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Varlık Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 390 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Atı Balcı tarafından kuruldu.

Ahmet Turan Karaca kimdir Haberi

Ahmet Turan Karaca kimdir

Dünyanın en büyük banyo gereçleri üreticilerinden Ideal Standard, bayi ve servislerine yönelik Eğitim Seminerleri gerçekleştirildi. 23 Mayıs’ta İstanbul’da, 5 Haziran’da  Ankara'da gerçekleştirilen seminere Bayi yönetici ve çalışanları , yetkili servisler ve Ideal Standard çalışanları katıldı. Ideal Standard’ın dünyada öncülük ettiği teknolojilerin ve yeni ürünlerin tanıtıldığı seminerde teknik ve satış konularında eğitimler de verildi. Toplantılarda katılımcıların, yeni teknoloji ve ürünlerle ilgili görüşleri alınarak genel değerlendirmeler yapıldı, öneriler dinlendi. Toplantıda konuşma yapan Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca; "Ideal Standard'ın 200 yıllık geçmişinden gelen güven ile Ideal Standard Türkiye olarak büyümeye, Türkiye'de yeni satış noktaları açmaya, ailemize yeni üyeler almaya devam ediyoruz. Şu an 67 satış noktamız bulunuyor. Hedefimiz bu sayıyı 100'lere çıkarmak. İstanbul ve Ankara’da düzenlenen eğitim seminerlerini diğer...