18 / 05 / 2024

Ahmet Turan Uslu

Ahmet Turan Uslu

Takyapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Turan Uslu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ak Zambak Sokak'ta kuruldu.

Takyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Takyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Turan Uslu, Abdulkadir Çimen, Gürkan Erdem tarafından 40 bin TL'lik sermaye 8 Mayıs'ta Milenyum Park Evleri'nde kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Kötü haberi bu sözlerle verdi: Damacana su 100 lirayı bulabilir

İstanbul Gazoz Su Şerbet Boza Turşu ve Sirke İmal Edenler ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Turan Akkaya, damacana su fiyatlarının 100 TL'ye çıkabileceğini söyledi. İşte detaylar...

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Ağar, Muhammet Fatih Han ve Oğuz Keleş ortaklığında kuruldu.

Kontext Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kontext Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Karakoç tarafından kuruldu.

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lrd Life Research Development Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Aylanç, Hasan Sarı, Ahmet Aykut Çalkut, Ahmet Turan Yener, Atilla Çalkut ve İbrahim Ağırdil ortaklığında kuruldu.

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısera İnşaat Taahhüt ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan tarafından kuruldu. 

Progress Proje Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Progress Proje Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Türksever ve Alptuğ Zoroğlu tarafından kuruldu.

Axa Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axa Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Arslan tarafından kuruldu.

Ahsel Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ahsel Yapı Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Beyazyol ve Ahmet Turan Keklik ortaklığında kuruldu. 

Varlık Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Varlık Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 390 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Atı Balcı tarafından kuruldu.

İsalt İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsalt İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Turan Demirtaş tarafından kuruldu. 

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Blue Skylıne Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi 3 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Turan Arslan, Jasem M H Z Alfajjı, Danı Khalıl ve Selma Akdoğan imzasıyla bugün kuruldu.

Turan Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Asuman Turan ve Ahmet Melih Turan imzasıyla kuruldu.

Ahmet Turan Uslu Haberi

Ahmet Turan Uslu

Takyapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Turan Uslu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 14  Aralık'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ak Zambak Sokak'ta kuruldu.


Takyapı Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü yurtiçi ve yurtdışı inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kar karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...