21 / 05 / 2024

Ahmet Uçmaklı özgeçmiş

Ahmet Uçmaklı özgeçmiş

Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Uçmaklı kimdir? Ahmet Uçmaklı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Uçmaklı, ne zamandan beri Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

İstanbul'daki ünlü konut sitesinin tesisatını paylaşan inşaat mühendisi sordu: 'Müteahhitin sorumluluğu devam eder mi'

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden ünlü bir sitenin su tesisatının halini paylaştı. Sitece ortalama daire fiyatının 10 milyon TL olduğunu belirten Mayk İnşaat, müteahhitin sorumluluğunun devam edip etmeyeceğini de sordu.

1931'de çimento fiyatlarını düşürmek için adım atılmış!

Çimento fiyatları günümüzde olduğu gibi geçmişte de gündemin önemli konuları arasında yer almış. 1931 yılında çimento fiyatları düşürmek için bir adım atılmış. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Arnavutköy'de 1934'te 600 liraya tarla satıyormuş!

Milli Emlak Müdürlüğü günümüzde olduğu gibi geçmiş yıllarda da tarla satışı yapıyormuş. 1934 yılındaki gazete ilanında 600 liraya tarla satışı için ilan vermiş...

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan Silivri depremi açıklaması: Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün akşam saatlerinde Marmara'da meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Ahmet Uğur kimdir? Maliye Bakanlığında ne iş yaptı? Hangi şirketin yönetim kurulu başkanı oldu?

Ahmet Uğur hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığında hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Ahmet Uğur ile ilgili merak edilen her şey...

Dolar/TL şu anda ne kadar? 7 Temmuz Cuma dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar bugün kaç lira?

Dolar/TL şu anda ne kadar? 7 Temmuz Cuma dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar bugün kaç lira? İşte 7 Temmuz 2023 dolar kuru...

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Kırmızı ette fiyatlar uçuşa geçmişti! Bakanlık kolları sıvadı!  

Yükselen fahiş fiyatlar her üründe olduğu gibi kırmızı et fiyatlarında da bi hayli, yükselmişti. Fahiş zamların ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı konu ile alakalı önlemlerine başvuracağını bildirdi.  

Altın resmen tuzla buz oldu! Gram altın şu anda 1.134 TL! Altın fiyatları yükselecek mi? sorusunun net yanıtı geldi!

Altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Gram altın şu anda 1134 TL'den işlem görüyor. Peki altın fiyatalrı yükselecek mi? İşte sorunun net yanıtı...

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Marketlerde fiyatı uçuşa geçmişti, yine zamlanacak! Ama oradan ucuza alabilirsiniz

Et fiyatları marketlerde uçuşa geçti. Vatandaşlar aldıkları etin gramajında azaltmaya giderken, Tarım Kredi marketlerinden konuyla ilgili yeni bir adım geldi.

Ahmet Uçmaklı özgeçmiş Haberi

Ahmet Uçmaklı özgeçmiş

Ahmet Uçmaklı kimdir?

Ahmet Uçmaklı, 1960 yılında Aydın’da doğdu, ilk ve orta tahsilini Aydın’da tamamladı.


1983 yılında İ.T.Ü. Sakarya Mühendislik  Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1986 yılında Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde, Makine Mühendisi olarak muhtelif illerde görev yaptı.


1990 yılı Aralık ayından itibaren Aydın Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’nde mühendis olarak çalıştı. 2005 yılı Şubat ayında Müdür Yardımcılığı görevine atanan müdürümüz, 2010 yılı Temmuz ayında da Denizli Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü’ne atandı.


Bayındırlık Bakanlığı’nın lağvedilmesi ile Bakanlık Müşavirliği’ne atanan müdürümüz, 28.10.2011 tarihi itibariyle Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüzde, İl Müdürü olarak görevine başlamıştır.


Evli ve iki çocuk...