15 / 05 / 2024

ahmet vefik paşa anadolu lisesi nerede

ahmet vefik paşa anadolu lisesi nerede

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ahmet Vefik Paşa Anadolu Lisesi spor salonunun açılış töreninde, kazandırdıkları her yeni tesiste vatandaşları spora teşvik etmenin heyecanını yaşadıklarını belirtti...

Bursa'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul! 

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 532 ada, 76 Parsel Üzerinde bulunan Katlı Otopark altında bulunan Bursa Caddesi No: 42/A adresindeki gayrimenkulü kiraya verecek.

Yüksek Mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp son yolculuğuna uğurlandı! 

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden  Yüksek Mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp'in cenazesi, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde toprağa verildi.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Hürriyet ve Başaran Mahalleleri 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 24 Derslikli, Mudanya İlçesi Karafatma Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi eski haline döndü!

Geçtiğimiz gün gündeme getirilen 1300 yıllık Hirami Ahmet Paşa Mescidi’ndeki klima ve kümesler kaldırıldı. Fatih Kaymakamlığı, tarihi caminin aslına uygun hale getirildiğini açıkladı.

İlber Ortaylı, Şemsi Ahmet Paşa Camii tartışmasına katıldı!

Mimar Sinan’ın elinden çıkma Şemsi Ahmet Paşa Camii, tartışmalarına Prof. Dr. İlber Ortaylı da katıldı.

Ahmet Vefik Alp: Avrasya Tüp Tüneli açılıyor!

Prof. Dr Ahmet Vefik Alp tarafından 90'lı yıllarda çizilen Avrasya Tüp Tüneli projesi 20 Aralık 2016 tarihinde hizmete açılacak.

Mimar Ahmet Vefik Alp'den Şehit ve Gaziler için Anıtköy projesi!

Y Müh Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, bugünkü yazısında Şehit ve Gazileri için Anıtköy projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Alp, proje için yaşayan bir yerleşke olacağını belirtti.

Kanlıca Ahmet Rasim Paşa Yalısı’na kaçak kat mı yapıldı?

Kanlıca kıyısında bulunan ve 1898’de inşa edilen tescilli kültür varlığı Ahmet Rasim Paşa Yalısı’na kaçak kat çıkıldığı tespit edildi. Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’nin ortak olduğu dönemde Arman Tekstil’e kiralanan yalının mülkiyeti İBB'ye ait…

Tarihi Ahmet Tevfik Paşa Konağı yıkılıyor!

Kars Kalesi’nin eteklerinde, tarihi Taş Köprü'yle hamamlar bölgesinde bulunan Ahmet Tevfik Paşa Konağı’nın da aralarında bulunduğu tarihi evler bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı yıkılmaya yüz tuttu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası açıldı!

Bursa’da 1879 yılında Vali Ahmet Vefik Paşa zamanında, Eşref ve Hüsnü beylerin Belediye reislikleri döneminde yaptırılan hizmet binasından sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni ve modern hizmet binası törenle hizmete açıldı.

Bursa Belediyesi yeni hizmet binasına kavuştu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Vali Ahmet Vefik Paşa döneminde yaptırılan belediye binasından 136 yıl sonra Bursa’ya kazandırılan yeni belediye binası sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından açıldı.

Ahmet Vefik Alp'ten Kıbrıs'a köprü projesi!

Ahmet Vefik Alp Anamur’dan Koruçam’a ‘Kıbrıslink’ Yavruvatana Köprü projesinin hayata geçebileceğini söyledi. Alp: "Bir gün Kıbrıs’a geçiş projem gerçekleşirse adı ‘Denktaş Köprüsü’ olsun." dedi.

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı restore ediliyor!

Kars'ta, Gazi Ahmet Muhtar Paşa'nın 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'nda Kafkas Cephesi Komutanı olduğu dönemde kullandığı konak restore ediliyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

ahmet vefik paşa anadolu lisesi nerede Haberi

ahmet vefik paşa anadolu lisesi nerede

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahmet Vefik Paşa Anadolu Lisesi’ne yaptırılan spor salonu, törenle hizmete açıldı.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, spor salonunun açılış töreninde, kazandırdıkları her yeni tesisde vatandaşları spora teşvik etmenin heyecanını yaşadıklarını belirtti. Altepe, "Bursa’nın spor kenti olması en önemli hedeflerimizdendi. Gençlerin sağlıklı, sporcu, idealist, hedefleri olan gençler olabilmeleri ve en iyi şekilde eğitim almaları için tesisleşmeye önem veriyoruz. Gençlerimizi yaya mesafede spor yapabilecekleri sağlıklı spor alanlarıyla buluşturuyoruz. Türkiye’de spora en büyük yatırımı yapan il Bursa oldu." 


Altepe, kentte 48 bine yakın sporcu bulunduğunu ifade ederek, Ahmet Vefik Paşa Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun da Büyükşehir Belediyesi tarafından bu dönemde Bursa’ya kazandırılan 108. spor tesisi olduğunu vurguladı. Başkan Altepe, tesisleşmenin yanı sıra sürekliliğin sağlanmasının da önemli olduğunu ifade ederek,...