02 / 05 / 2024

Ahmet Yağcı

Ahmet Yağcı

Tom Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yağcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Bektaş Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bektaş Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yağcı, Onur Deniz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ocak'ta kuruldu

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım!

Doğru ve kaliteli bir inşaat için izlenmesi gereken 12 adım belli oldu. UMMAN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bağcı bu süreçteki en önemli adımların doğru planlama, izleme, kayıt ve denetim olduğuna vurgu yaparak kritik 12 maddeyi sıraladı...

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Plus Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bakıcı ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Gümrükçü Çetiner ve Volkan Yağcı ortaklığında kuruldu.

Konsko Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Konsko Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 52 milyon 516 bin 100 TL sermaye bedeli ile Ahmet Yaşar Aydın, Turgut Aydın ve Aydan Aydın ortaklığında kuruldu.

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

İzmir Urla'da 4 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

İzmir İli Urla Belediye Başkanlığı, Urla Yağcılar Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Karadeniz Profil İnşaat Otomotiv Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Karadeniz Profil İnşaat Otomotiv Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Birol Yağcı tarafından kuruldu.

Bayek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ahmet Yaşar Üstün ve Muhammet Üstün ortaklığında kuruldu.

Ahmet Yağcı Haberi

Ahmet Yağcı

Tom Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yağcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Tom Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...