30 / 04 / 2024

Ahmet Yalçın Öznamlılar

Ahmet Yalçın Öznamlılar

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Mavişehir’de Ege Park AVM önündeki yeşil alanı ticari yapılaşmaya açan plan hazırladı. Mavişehir sakinleri 2. İdare Mahkemesi’nde İzmir Valiliği’ne dava açarak, yürütmenin durdurulmasını istedi. Plan, iptal edildi...

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan 3600 ek gösterge açıklaması! Maaşlar ne kadar artacak?

3600 ek gösterge ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, maaşlarda farkların olacağını vurgulayarak, bunun da bir emekli zammı anlamına geldiğini kaydederek, ayrıca maaşlarda da yapılacak artış rakamlarını da söyledi. 

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerindeki olağanüstü ek maliyet artışlarını sahiplenen olmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, konuya ilişkin konuştu.

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Müteahhitlik Betonarme Yapı İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Yalçın tarafından kuruldu.

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Tuna tarafından kuruldu.

Müteahhit Turgut Yalçın'ın kimliğini çalıp dolandırdılar!

Kimlik fotokopisi dolandırıcıların eline geçen Antalyalı müteahhit ve inşaat mühendisi Turgut Yalçın’ın hayatı kabusa döndü. Yalçın’a ait kimlik fotokopisi ile GSM hatları çıkartılıp internet üzerinden köpek satışı ve birçok ürün pazarlandı.

Süreyya Yalçın Miami'deki evinin kapılarını 1.5 milyon TL'ye açmadı!

Sosyetik isim Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran'ın, Amerika-Miami'deki 25 milyon TL'lik malikanesine dünyaca ünlü İtalyan modaevi Versace talip oldu. Yalçın, ise 1.5 milyon TL teklifle evinde yapılacak moda çekimini reddetti.

Yalıtımcılar Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına katılacak!

Gayrimenkul sektöründe Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle hazırlanan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına önemli bir destek de yalıtımcıların yapacağı kampanya ile gelecek.

Pendik Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi açılıyor!

Hizmete girmesi için çalışmaların hızla devam ettiği Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi, ilk olarak tekvando kursuyla kapılarını açıyor. 

Ahmet İpek: İnşaatçılar çocukları temel alarak proje üretmeli!

Yaklaşık 25 yıldır prestijli konut projeleri hayata geçiren İpektaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, inşaatçıların çocukları temel alarak proje üretmeleri gerektiğini söyledi...

Şirin Yalçın evinin kapılarını Hello Dergisi'ne açtı!

Sırmaison'un kurucu ortağı Şirin Yalçın, Çengelköy'deki yalısının kapılarını Hello Dergisi'ne açtı. Yalçın'ın yalısına bir çok dizi film yapımcısı talip oldu. Ancak hepsine ''Hayır'' dedi.

Yalçın Akdoğan Edirne'deki restorasyon projelerini anlattı!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaretinde yaptığı konuşmada, önemli açılışlar için Edirne'de olduğunu söyledi. Akdoğan, Edirne'deki restorasyon projelerinin son durumunu anlattı.

Ahmet Yalçın Öznamlılar Haberi

Ahmet Yalçın Öznamlılar

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Mavişehir’de Ege Park AVM önündeki yeşil alanı ticari yapılaşmaya açan plan hazırladı. Mavişehir sakinleri, “Yeşil alanıma dokunma”, “Bakanlık imar planını geri çek”, “Sahilime AVM yapma” yazılı pankartlarlla eylem yaparak plana karşı çıktı. Sakinler, TOKİ’nin rekreasyon alanını 4.5 milyon liraya sattığını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın altı ay sonra bölgeyi ticaret alanına dönüştürdüğünü, arsanın değerinin, imar planı değişikliğiyle 100 milyon liraya yükseldiğini iddia etti. Mavişehir sakinlerinden Kahraman Turumtay, Birol Meraklı, Ayhan Ünal, Ahmet Rıdvan Tulunay, Ahmet Yalçın Öznamlılar, 25 Kasım 2011’de 2. İdare Mahkemesi’nde İzmir Valiliği’ne dava açarak, yürütmenin durdurulmasını istedi. Mahkeme, çevre ve imar bütünlüğünün bozulacağı, kamu yararı ölçütlerine ters düşeceği gerekçesiyle yürütmeyi durdurdu.


Karar sevinç yarattı

Mavişehir Siteler Birliği Sözcüsü Kahraman Turumtay, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın planının...