27 / 04 / 2024

Ahmet Yarız

Ahmet Yarız

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Yarız, Yönetim Kurulu Başkan Vekilli Selahattin Süleymanoğlu oldu...

Bankalarda faiz yarışı kızıştı! Bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı!

Bankalarda faiz yarışı giderek kızışırken, bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı. Peki mevduat faizlerinde yeni ay itibarıyla son durum ne? İşte banka banka mevduat faizleri Mart 2024...

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan şok deprem çözümü: Asgari ücret 40 bin TL olmalı!

Türkiye'nin dört bir köşesinde küçük depremler meydana gelmeye devam ediyor. Büyük deprem endişesi yaşayan vatandaşlar konutlarının dirençsizliğinden endişe duyuruyor. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan dikkat çeken çözüm önerisi geldi...

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Göz tarafından kuruldu.

Doların gözü yarınki Merkez Bankası kararında! Dolar bugün ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününe 28,79 TL'den başladı. Euro ise 31,43 TL'den başladı. Piyasaların gözü yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki dolar bugün ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba son dakika dolar kuru...

Çiftçilerin gözü yarınki Kabine toplantısında! Çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olup 5 bin TL ikramiye alamayanlar dikkat!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplanıyor. Toplantıda ekonomik gelişmelerin ele alınması beklenirken, çiftçilerin gözü yarınki toplantının sonucuna çevrildi. 5 bin TL ikramiye alamayanlar yarınki toplantıyı bekliyor.

Villa Lavin yarısı peşin, yarısı 12 ay vade farksız taksitle satışta! Yeni proje! 

Villa Lavin projesinde yer alan villalar yarısı peşin, yarısı 12 ay vade farksız taksitle satışa sunuldu. Peki Villa Lavin'de fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Ev sahibinin 15 bin TL kira artışı isteği arabulucuda çözüldü! Kiracı ve ev sahibi yarı fiyatına anlaştı! 

İzmir Aliağa'da ev sahibi kiracıdan aylık 15 bin TL kira ve 1 sene sonunda tahliye talebinde bulundu. Anlaşmaya varılamayınca konu arabulucuya gitti. Kira anlaşmazlığı 'bedelin yarısı ve 1 yılda tahliye' şartı koyularak çözüme kavuştu. 

Euroda yarın dananın kuyruğu kopuyor! Bankanın kararına kesin gözüyle bakılıyor! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Küresel piyasaların gözü bu hafta merkez bankalarına çevrildi. Bugün Fed, yarın ECB faiz kararını açıklayacak. Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın kararına kesin gözüyle bakırken yarın euroda dananın kuyruğu kopacak.  1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Yarısı Bizden Kampanyası'na bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na gelen başvuru sayısını duyurdu. Kampanya kapsamında, bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru yapıldı. 

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

Ahmet Yarız Haberi

Ahmet Yarız

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu görev dağılımı hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO'nun 9 Nisan 2019 tarihinde yapılan 2018 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Yarız'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Selahattin Süleymanoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Halk GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 09 Nisan 2019 tarihinde yapılan 2018 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında,  Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sayın Ahmet Yarız'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Sayın Selahattin Süleymanoğlu'nun seçilmesine karar verilmiştir.

Ahmet Yarız...