07 / 05 / 2024

Ahmet Yesevi Kültür Merkezi ne zaman açılacak

Ahmet Yesevi Kültür Merkezi ne zaman açılacak

Ankara Gölbaşı Belediyesi’nin prestij projelerinden birisi daha hizmete giriyor. Sayfaları açılan bir kitaptan esinlenerek tasarlanan Ahmet Yesevi Kültür Merkezi, 15 Mart Cumartesi Günü saat 12:30’da yapılacak bir törenle hizmete açılıyor...

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Alipaşa Mahallesi’nde yeniden ayağa kaldırılan 19’ncu yüzyıla ait sivil mimari örneği olan Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nin inşaatında son aşamaya gelindi. 

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Malatya'ya yeni kültür merkezi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kernek Külliyesi altında bayan, engelli ve çocuklar için inşaatı devam eden kültür merkezindeki inşaat çalışmalarını inceledi.

Osmaniye modern kültür merkezine kavuşuyor!

Osmaniye’nin kültür ve sanat hayatında önemli bir yere sahip olan, Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi’nde yenileme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Şehzadeler Kültür Evi'nin inşaatı sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından Ahmet Bedevi Mahallesinde yapımına başlanan Taziye ve Kültür Evi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Yazıhan ve Erkenek'e kültür merkezi geliyor!

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ağırlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır gerçekleştirilen toplantıda Yazıhan ve Erkenek’teki kültür merkezlerinin yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi...

Ünye Kültür Yolu Projesi tam gaz!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “Kültür Yolu Projesi Ünye’nin turizm kenti olması için önemli bir adım” dedi. Başkan Çamyar tarihe ışık tutan eserleri ayağa kaldırarak, ilçeye turist çekeceklerini dile getirdi

Kültür Yolu projesi Ünye'yi turizm kenti yapacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bugün Ünye Kalibya World Otel’de basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Çamyar, Ünye’nin turizm kenti olma yolunda en önemli projesi olan “Kültür Yolu projesi hakkında bilgi verdi.

Kültür Yolu Ünye'nin turizm potansiyelini artıracak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Kültür Yolu" projesinin tamamlanması ile Ünye ve Ordu’nun turizmde hak ettiği değeri bulacağını belirterek, Ünye’mizin ve Ordu’muzun turizmde hak ettiği yeri almasını sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Üçüncü dalga ofis kültürü; Kolektif House!

Ortak çalışma ve ofis alanı Kolektif House’un kurucularından Ahmet Onur: “Üçüncü dalga ofis gibi bir kültür oturtuyoruz burada. Hayalimiz ilk günden çalışanların mutluluğunu, motivasyonunu artıran iş ortamı”

Pendik Ahi Evran Kültür Merkezi açıldı!

Ahmet Yesevi Mahallesi Ahi Evran Kültür Merkezi’nin açılış töreninde konuşan Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, desteklerinden dolayı bölge sakinlerine teşekkür ederek; “Bu eser aslında sizlerin başarısıdır” dedi.

Ahmet Yesevi Kültür Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Ahmet Yesevi Kültür Merkezi ne zaman açılacak


Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nin açılışıyla ilgili olarak, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı: “İlçemize değer ve prestij kazandıracak kültür merkezimizin açılışına Ankaralı ve Gölbaşılı tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.


Şafak Mahallesi’nde inşa edilen ve görünümüyle sayfaları açılan bir kitaba benzeyen Ahmet Yesevi Kültür Merkezi, salonları ve dinlenme alanlarıyla, vatandaşlara sosyal ve kültürel faaliyetler için hizmet sunacak. Kültür merkezinin, tasarımıyla Ankara’ya da örnek bir merkez olduğunu ifade eden Belediye Başkan Yakup Odabaşı, şunları söyledi:


“Modern mimari tasarımı ile Gölbaşımıza prestij kazandıracak olan Ahmet Yesevi Kültür Merkezi, vatandaşlarımıza sosyal ve kültürel faaliyetlerini sürdürebilmeleri için salonları, kütüphanesi ve açık teraslarıyla hizmet verecek. Kültür merkezimiz, konumu itibariyle Gölbaşılı vatandaşlarımız için bir seyir terası görevi de görecek.”


Sayfaları açılan bir kitap şeklinde tasarlanan Ahmet Yesevi Kültür Merkezi, toplam...