29 / 05 / 2024

ahmet zorlu son açıklama

ahmet zorlu son açıklama

İzmir Ticaret Odası (İZTO) aralık ayı meclis toplantısına katılan Zorlu, iş hayatı boyunca Türkiye'de ilkleri yaptığını belirtti. Zorlu, sanayici - devlet işbirliğini önemsediğini söyledi..

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyük deprem için saat verdi!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan  son 100 yılda depremlerin en çok hangi saatte olduğunu açıklayarak büyük deprem için saat verdi. İşte Ercan'ın açıkladığı o saatler...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması! Beklenen Marmara depremi geliyor mu?

AFAD, dün gece saat 23:05 sıralarında, Erdek açıklarında  4,1 büyüklüğündeki deprem meydana geldiğini duyurdu. Kentte herhangi bir olumsuz bir durum olmazken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika deprem açıklaması geldi. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Büyük depremler yine olacak! Deprem uzmanı 3 madde ile açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Ahmet Ercan, yaptığı bir son dakika açıklaması ile büyük depremlerin yine olacağını belirtti. İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması! Büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika Marmara depremi açıklaması geldi. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı... Acil bakın...

THY'den çalışanlara yüzde 41 zam müjdesi!

Turkish Airlines (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat son açıklamasında, şirket çalışanlarının maaşlarına yüzde 21 oranında zam yapılacağını duyurmuştu. Ancak daha sonra yapılan bir revize sonucunda, maaşlara yüzde 41 oranında bir artış yapıldığını belirtti.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen şehir ismi verdi! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen şehir ismi verdi... Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, büyük depremler için tarih verdi! Hemen peş peşe açıklanan bu yerlere bakın!

6 Şubat'ta iki büyük depremle sarsılan Kahramanmaraş’ta bugün saat 12.19'da 5.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, son depremleri değerlendirdi. 

Elektrik faturası yüksek gelenler şok olacaksınız! Meğer bu saatler...

Cumhuriyet Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fertelli son zamanlarda gündemden düşmeyen elektrik faturaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fertelli, elektriğin en ucuz olduğu zaman diliminin 22.00-06.00 saatleri arası olduğunu dile getirdi.

Bodrum'da 2 yılda 465 kaçak yapı yıkıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, son 2 senede Bodrum'da 465 kaçak yapının ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

Başkentray son aşamada!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, son 15 yılda Ankara’ya yaptıkları 32.4 milyar TL’lik ulaşım ve erişim yatırımlarını yeterli bulmadıklarını belirterek, Ankara’ya yakışır bir ulaşım altyapısı için yatırımları aralıksız sürdürdüklerini kaydetti.

2018'de ulaşıma 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, son 15 yılda 380 milyar 200 milyon liralık yatırım yapıldığını vurguladı. Arslan, gelecek yıl ise 28 milyar 800 milyon liralık yatırım yapılacağını ifade etti. 

3. Havalimanı inşaatında sona yaklaşılıyor!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, son hız devam eden 3. Havalimanı'na ilk uçağın şubat ayında ineceğini söyledi.

Ulaşım projeleri peş peşe devreye girecek!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, son 14 yılda daha ulaşılabilir bir ülke için 347 milyar lira yatırım yaptıklarını, bugünden sonra 227 milyar liralık yatırım daha yapacaklarını açıkladı.

ahmet zorlu son açıklama Haberi

ahmet zorlu son açıklama

İzmir Ticaret Odası (İZTO) aralık ayı meclis toplantısına katılan Zorlu, iş hayatı boyunca Türkiye'de ilkleri yaptığını belirtti. Zorlu, sanayici - devlet işbirliğini önemsediğini, Güney Kore'nin bu konuda iyi bir örnek olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:


"Sanayisiz bir ülke, bir Türkiye düşünemiyorum. Tarım, turizm, hizmet sektörü de lazım ama sanayisiz bir ülke olmaz. Sanayide istihdam, ihracat var. Türkiye 6 milyar dolar tablet ve telefon ihraç ediyor. Artık bizim kendimize inanmamız lazım. Türkiye 1 milyon otomotiv üretimi yapıyor, 200 binini içeri satıyoruz. Biz ürettiğimiz 100 televizyondan 90'ını ihraç ediyoruz, 10'u iç pazara. Beyaz eşyadan 80'ini ihraç ediyoruz. Biz kendi ürettiğimize inanmıyoruz. Türkiye emeklemesinden çıkmıştır, koşmaya başlamıştır. Bizim artık kendimize inanmamız lazım. Biz niye yerli kullanmıyoruz, hiçbir noksanımız yok."


Dünyada ekonomik savaş olduğunu, Türkiye'nin...