16 / 05 / 2024

Ahu Yağtu alışveriş

Ahu Yağtu alışveriş

Cem Yılmaz'dan 2013'ün son günü boşanan Ahu Yağtu, yeni hayatı için hazırlıklara başladı. Ünlü manken, oğlu Kemal'le yaşayacağı Bebek'teki yeni evi için önceki gün Nişantaşı'nda alışverişe çıktı.

Semt Beytepe AVM için düğmeye basıldı! Ankara'ya 490 milyon TL'lik yeni alışveriş merkezi geliyor!

Semt Beytepe Alışveriş Merkezi için düğmeye basıldı. Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan proje 490 milyon TL'ye mal olacak.

Bursa'nın ünlü alışveriş merkezi Atış Yapı'nın oldu!

Bursa’nın ünlü alışveriş merkezleri arasında yer alan CarrefourSa, Bainbrech Anonim Şirketi tarafından Atış Yapı’ya devredildi. Devredilen bu dev arazi, içinde CarrefourSa Alışveriş Merkezi’nin de yer aldığı toplamda 100 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. AVM'nin yerine otel ve rezidans yapılması

Ticaret Bakanlığı açıkladı! İnternetten alışveriş yapan iki kişiden biri mağduriyet yaşıyor...

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan araştırmasına göre, çevrim içi alışveriş yapanların yüzde 47,2'si, bu alandan aldıkları ürün ve hizmete ilişkin olumsuz deneyim ve mağduriyet yaşadığını açıkladı.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

İnternetten alışverişte bu hataları yapanlar cebine büyük zarar veriyor

Binlerce tüketici e-ticaret sitelerinden sağlıklı alışveriş yapmadığı için cebinden çok para çıkıyor. Vatandaşlar kargoda sorun yaşıyor, sahte ürün alıyor ve kişisel bilgilerini tehlikeye sokuyor. İşte tüm detaylar...

Alışverişte yeni dönem: Kredi kartı yerine IBAN kullanımı

Kredi kartlarıyla ilgili son yaşanan gelişmeler vatandaşların alışveriş alışkanlıklarında önemli değişiklikleri beraberinde getirdi. Bu durum aynı zamanda işletme sahiplerini yüksek oranlardaki komisyon ücretleri ile karşı karşıya bıraktı. İşte IBAN’la alışveriş hakkında bilgiler…

Emeklilere market alışverişlerinde 1200 TL indirim müjdesi! Oh dedirten kampanyayı duyan emekli markete koştu!

Emekli vatandaşlara market alışverişlerinde 1.200 TL indirim müjdesi geldi. Pek çok kişinin yüzünü güldüren bu dev indirimi duyan emekli markete koştu...

Uzmanlar uyardı! ‘Sosyal medyadan alışveriş yaparken 10 kere düşünün!’

Sosyal medya hesapları vasıtasıyla yapılan alışverişlerde özellikle satın alınan ürünün iadesi ve alıcıya haksız bir şekilde yansıtılan kargo ücretleri vatandaşları mağdur ediyor. Bu konuda, uzmanlardan, “Sosyal medyadan alışveriş yaparken 10 kere düşünün” uyarısı geldi.

Ticaret Bakanlığı duyurdu! Bayram alışverişinde fahiş fiyatla mücadele sürecek!

Ticaret Bakanlığı, Kurban Bayramı alışverişlerinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla Türkiye genelindeki denetimlerini sürdürürken şikayetleri de mercek altına aldı.

İş Bankalı olanlar yaşadı! Alışverişleri bedavaya gelecek kampanya ayağınıza geldi!

İş Bankalı olanların alışverişi bedavaya geliyor. Ramazan ayının başlamasıyla beraber bankalardan kampanyalar geliyor. Bu bankalara İş Bankası da eklendi. İşte detaylar!

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle'nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank müşterilerine Yemek Sepeti kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında Akbank kartı ile yemeksepeti, yemeksepeti market ya da yemeksepeti mahalleden alışveriş yapıldığında 100 TL chippara kazanma şansı sunuyor.

Alışverişlerde yeni dönem başlıyor! Merkez Bankası açıkladı: Karekod uygulaması tamam

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası Genel Kurulu Toplantısı'nda konuştu ve yeni gelişmelerden bahsetti. Kavcıoğlu alışverişlerde yeni bir dönemin başladığının altını çizdi ve "FAST sisteminin alışverişte kullanımını sağlamak için karekod kurulumunu bitirdik" ifadelerini kullandı.

Akbank'tan market alışverişlerinde cebinizi rahatlatacak kampanya! 31 Ocak'a kadar başvuran yaşadı!

Akbank'tan market alışverişlerinde rahat nefes aldıracak kampanya müjdesi geldi. Kampanya için son başvuru tarihi 31 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Ahu Yağtu alışveriş Haberi

Ahu Yağtu alışveriş

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan boşanan Ahu Yağtu, oğlu Kemal'le yaşayacağı yeni evi için alışverişe çıktı.


YENİ HAYAT

Cem Yılmaz'dan 2013'ün son günü boşanan Ahu Yağtu, yeni hayatı için hazırlıklara başladı. Ünlü manken, oğlu Kemal'le yaşayacağı Bebek'teki yeni evi için önceki gün Nişantaşı'nda alışverişe çıktı.


CANSU DERE SORUSU KIZDIRDI

Bir dekorasyon mağazasında banyo ve mutfak eşyalarını inceleyen Yağtu, 5 bin liralık alışveriş yaptı. Yağtu, "Cansu Dere yüzünden mi boşandınız?" sorusunu ise "Bu sorulara sokakta mı cevap vereyim?" diyerek yanıtsız bıraktı.


Hasta olduğunu söyleyen ve kısık sesiyle dikkat çeken Ahu Yağtu, sürpriz ayrılıkla ilgili sorulara yanıt...