29 / 04 / 2024

Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı yeni atama

Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı yeni atama

Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar ile Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlıklarındaki atama kararları Resmi Gazete' de yayımlandı. Buna göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu! Faizsiz konut kredisinden kimler faydalanacak? Destek ödemeleri sıralandı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, faizsiz konut kredisinden kimlerin faydalanabileceğini duyurdu. Peki faizsiz konut kredisinden kimler yararlanacak? Faizsiz konut kredisi desteğini kimler alabilecek? İşte faizsiz konut kredisi faiz desteği ile ilgili ayrıntılar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan evlilik kredisi uyarısı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sahte "evlilik kredisi" vaatlerine karşı uyarıda bulundu ve "Aile ve Gençlik Bankası" adı altında yapılan sahte vaatlerin güvenilmez olduğunu bildirdi. Bakanlık, kaynağı belli olmayan ve doğruluğu teyit edilemeyen sahte internet sitelerine itibar edilmemesi gerekt

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan 65 yaş üstüne müjde: 60 proje değerlendiriliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Yaşlı Destek Programı'na ilişkin açıklama yaptı. Göktaş, Yaşlı Destek Programı'nı (YADES) Türkiye genelinde yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında 60 yeni proje başvurusu alındığını aktardı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjde! Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL destek! 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan barınma desteğinin detayları netleşti bu kapsamda Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL'ye yakın destek sağlanacak. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan ailelere müjde. Hızır gibi yetiştiler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ailelerin en ihtiyaç duyduğu dönemde öğrencilere kırtasiye yardımı gerçekleştirecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.079 memur alımı başvuruları başladı! Kimler başvurabilir?

23 Ağustos 2023 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan duyuru ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2.079 memur alımı yapacağını açıkladı. Bu alımlar, en az ilkokul mezunu olmak kaydıyla başvurular başlamıştır. Başvuru süreci hakkında ayrıntılı bilgiler haberin devamında...

Anne babalar müjde! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan son dakika destek açıklaması! 1, 2, 3, 4 çocuğu olanlar..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların eğitim alanında ihtiyaçlarının karşılanması için kaynakları kullanmaya devam edeceklerini duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş açıkladı! Korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçen sene zihinsel ve ruhsal engelli vatandaşların özel sektörde istihdamını desteklemek amacıyla korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldığını açıkladı. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, o çocuklarının eğitimine destek olacak! Hemen siz de bir göz atın!

Ağustos ayında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çeşitli destek ödemeleri hakkında bilgi paylaşımını sürdürüyor. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan ağustos ayı müjdesi geldi. Para ödemesiyle ilgili flaş gelişme

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen para ödemesi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Bakanlık ağustos ayı müjdesini duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi açıkladı! Elektrik faturası desteği verilecek! Başvuran hemen alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın dar gelirli ailelere yönelik elektrik desteğinin detayları belli oldu. Başvuru yapmak isteyen dar gelirli aileler gerekli şartları taşımaları halinde PTT şubelerine başvuru yapabilecek. 

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan inanılmaz flaş açıklama! Bu kişilere hiç para verilmeyecek!

Birçok kişi Türkiye'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından sunulan desteklerden nasıl yararlanabileceklerini merak ediyor. Ancak, bazı meslekler ve durumlar, bu sosyal yardımların kapsamı dışında kalabiliyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan şok eden açıklama, o paralar hesaplara yatmayacak! Bakın nedeni neymiş!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan inanılmaz açıklama...Bu kişilere para verilmeyecek...Hemen bakın, sonra pişman olmayın...

Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı yeni atama Haberi

Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı yeni atama


Toplu Konut İdaresi Başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı.


Başbakanlık, Aile ve Sosyal Politikalar ile Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlıklarındaki atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.


Buna göre, Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Haluk Karabel başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken, onun yerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığına Mehmet Ergün Turan atandı.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında ise açık bulunan Müsteşar Yardımcılığına Mustafa Karaman, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Temindar Aytekin, Kadının Statüsü Genel Müdür Yardımcılıklarına Gülser Ustaoğlu ve Hülya Yavuz, Denetim Hizmetleri Başkanlığına İsmail Yüksektepe ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Mustafa Okur getirildi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında da Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Ömer Koca atandı.



Mehmet Ergün Turan...