18 / 05 / 2024

Aile Yaşam Merkezi ankara

Aile Yaşam Merkezi ankara

Aile Yaşam Merkezlerinde faaliyetlerin daha etkin, daha verimli olması için Aile Yaşam Merkezi bulunmayan ilçelere de Aile Yaşam Merkezi yapılması önerisi, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Kırşehir Bağbaşı Aile Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Kırşehir Bağbaşı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde yer alan, Aile Yaşam Merkezi inşaatının yapımında sona yaklaşılıyor.

Kayseri Engelsiz Yaşam Merkezi'ne bakanlık desteği!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Engelsiz Yaşam Merkezi için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’dan destek sözü aldıklarını belirtti.

Kırklareli Malkara Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı!

Kırklareli Malkara Belediyesi tarafından Hacıevhat Mahallesi’nde hayata geçirilecek Aile Yaşam Merkezi’nin temeli atıldı. Merkezin içinde düğün salonu ile eğitim salonları yer alacak.

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Yıl sonunda teslim edilecek olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi bin 235 metrekarelik inşaat alanına sahip.

Ankara Yahyalar Aile Yaşam Merkezi açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’ni başkentli vatandaşların hizmetine açtı.

Tekirdağ Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi 5 Mayıs'ta!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Zülfikar Ağa Parkı'nın yer aldığı alana inşa edilecek Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi yapılacak. İhale, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Ankara Etimesgut'a 2 yeni yaşam merkezi!

Ankara Etimesgut'un Ahimesut ile Elvan mahalleleri yeni yaşam merkezlerine kavuşuyor. Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

Meram Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezi açıldı!

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Osmanlı Aile Yaşam Merkezi yer altı otoparkı kiraya verildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi gerçekleşti. Toplantıda “Osmanlı Aile Yaşam Merkezi yer altı otoparkı ve pazar alanı” inşaatının enerji ihtiyacının karşılanması için inşaata ait trafo yerinin, ENERJİSA’ya 1 TL iz bedeli üzerinden 29 yıllığına kiralanması da oy birliğiyle karara bağlandı.

Meram Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezi açılışa hazır!

Meram Belediyesi tarafından yaklaşık 8 ay önce temeli atılan Altuncan Hatun Aile Yaşam Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.

Ankara Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi'nin en büyük projelerinden olan Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Eymir Mahallesi'ne yapılacak Merkez, Gölbaşı'ndaki vatandaşların neredeyse tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek.

Aile Yaşam Merkezi ankara Haberi

Aile Yaşam Merkezi ankara


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Aile Yaşam Merkezi bulunmayan ilçelere de Aile Yaşam Merkezi yapılmasına karar verildi.  


Eğitim-Kültür-Gençlik ve Spor Komisyonunda hazırlanan raporda, Araplar, Akyurt, Çubuk, Kazan, Planet, Pursaklar, Sincan ve Kuşcağız olmak üzere 8 farklı yerde bulunan Aile Yaşam Merkezleri’nden,  çocuk, genç, yaşlı ve engelli olmak üzere 7’den 70’e Ankaralının faydalandığı belirtildi.  


 Aile Yaşam Merkezlerinde sosyal ve kültürel faaliyetler, eğitim destek hizmetleri, sağlık hizmetleri, spor faaliyetleri, psiko-sosyal destek hizmetleri, rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin verildiği ifade edilerek, 2014 yılında Çocuk Kulüplerinden 38 bin 578, Gençlik Merkezlerinden 30 bin 365, Yaşlılar Lokallerinden 3 bin 482 ve Engelliler Lokallerinden ise 1606 kişinin yararlandığı kaydedildi.


Raporun okunmasının ardından Aile Yaşam Merkezlerinde faaliyetlerin daha etkin, daha verimli olması için Aile Yaşam Merkezi bulunmayan ilçelere de...