13 / 05 / 2024

ajans press yeni ofisi

ajans press yeni ofisi

Medya takibinde 60. yılı deviren Ajans Press, Profilo AVM’ye taşındı...

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla konutlara bedelsiz el konulacak mı? İstanbul Planlama Ajansı tek tek açıkladı!

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın “Kent Gündemine Bakış” serisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Yasa Değişikliği: Dönüşüm Kimin İçin?” raporuna, yeni düzenleme ile ilgili detaylara yer verildi. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası kimin için hazırlandı? İşte yasa ile ilgili detaylar...

Yeni adım atıldı: Petrolün varil fiyatı sert düştü! 8 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

Petrolün varil fiyatında 8 Nisan günü sert düşüş görülüyor. Petrolün agrasif yükselişine engel olmak için yeni bir adım atıldı. Uluslararası Enerji Ajansı'nın (IEA) acil rezervlerden 120 milyon varil petrol açacağı yönündeki açıklamaları petrolün varilini düşürdü. İşte 8 Nisan 2022 petrolün varil fi

Bir kişinin ortalama harcadığı elektrik ne kadar?

Medyaya yansıyan haber ve verilerle derlenen bilgilere göre ülkelerin kişi başına yıllık elektrik tüketimi belirlendi. Ajans Press'in derlediği bilgilere göre Türkiye'de kişi başına elektrik tüketimi 3.348 kWh olarak belirlendi.

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Türkiye Çevre Ajansı kuruluyor! Belediyelerin yetkileri değişecek!

AKP milletvekilleri tarafından hazırlanan 39 maddelik yeni torba kanun teklifi ile çevreyi korumak ve geri dönüşümlü malzemelerde “depozito yönetim sistemini” oluşturmak amacıyla Türkiye Çevre Ajansı kurulacak...

TİKA'nın desteğiyle Ugandalı öğrenciler yeni dersliklere kavuştu!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Uganda Kampala'da öğrencilere beş yeni derslikli ek blok inşa etti.

Van'da 50 yeni fabrika kurulacak!

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında Van'da 50 yeni fabrika kurulacak. 

Yabancı yatırımcı en çok İstanbul'dan konut aldı!

Ajans Press’in Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden medya yansımalarından derlediği bilgilere göre, yabancılara konut satışında en çok tercih edilen il İstanbul oldu...

Fransız haber ajansından İstanbul’dan “yalı alın” çağrısı!

Fransız haber ajansı Associated French Press (AFP), yabancı yatırımcılara İstanbul’dan "yalı almaları" yönünde çağrı yaptı.

Dağ Mühendislik'ın ajansı MODD/group oldu!

Yeni nesil ajans MODD/group, müşteri portföyüne Dağ Mühendislik’i ekledi.  MODD/group, 8 bini aşkın konut üretimiyle Türk ekonomisine ciddi katkılar sunan Dağ Mühendislik ile anlaştı.

Ankara'ya yabancıların ilgisi artıyor!

Medya takibi sistemi olan Ajans Press ve ITS Medya, yabancılara yapılan konut satış istatistiklerine dair bir raporu sundu. Yapılan araştırmada yabancılara 22 bin 234 konutun satıldığı bilgisi paylaşıldı. 

Gayrimenkul sektörü medyanın bir numaralı gündemi!

Ajans Press, Türkiye’nin emlak karnesini çıkardı. Ajans Press’in Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden derlediği bilgilere göre, konut fiyatlarında ve emlak vergilerinde yaşanan artışın medyanın bir numaralı gündem maddesi olduğu belirlendi.

ajans press yeni ofisi Haberi

ajans press yeni ofisi


Yeni yerinin açılışında, Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, 1953’ten bu yana çok yol kat ettiklerini, Sirkeci’de küçük bir ofiste başlayan serüvenin 180 kat büyüme sonucu bu noktaya geldiğinin altını çizdi. 


Bünyesindeki PRNet, Ajans Press Teknoloji ve ITS Medya gibi diğer şirketler ile birlikte Ajans Press Group olarak yeni adreslerinde hizmet vermeye devam edeceğini  ifade eden Özkan, temsilciliklerle birlikte 350’ye yakın istihdam imkanı verdikleri ve Türkiye ekonomisine yön veren dev şirketlere medya takip hizmeti ile istihbarat sağladıkları için gurur duyduklarını belirtti.


Kurdela kesiminde değerli tiyatrocu Enis Fosforoğlu “Ünlü olduğunu ilk olarak 1983’te Ajans Press’ten gelen elemanlardan öğrendiğini” belirterek açılışa gelen davetlileri güldürdü.


Açılışa ayrıca Şişli Belediye Başkan yardımcısı Tayfun Kahyaoğlu, İletişim danışmanı Ender Merter,  sanat dünyasından Emrah, Bülent Serttaş ile...