07 / 05 / 2024

ak-kim hedef

ak-kim hedef

Avrupa'ya ihracatını yüzde 30 artıran Ak-Kim Kimya 2013-2017 stratejik plan doğrultusunda yatırımlar için toplam 90 milyon dolar tutarında bir bütçe öngörüyor. Şirket, bu yatırımlar doğrultusunda 2017'de satışlarını 2 katına çıkarmayı hedefliyor...

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Borsada yaşananlar AK Partili ünlü ismi çileden çıkardı! Bu kişi görevden alınmalı!

Borsa İstanbul’da depremin ardından yaşananlara tepkiler artarken duruma isyan edenlerin arasına AK Partili ünlü bir isim de katıldı. Peki, “Bu kişi görevden alınmalı” diyen ünlü siyasetçi kim ve yaptığı paylaşımla kimi işaret etti?

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Akan çatının tamir masrafını kim öder?

Çatı katında oturuyorsunuz, kiremitler kırıldı, salonunuza su akıyor. Masrafı kim ödeyecek? 

Akıllı evler yükselişte!

Teknoloji ile birlikte evler daha akıllı hale geldi. Dışarıdayken evinizi ısıtıp soğutabiliyorsunuz, zil çaldığında kapıda kim var diye görebiliyor hatta konuşabiliyorsunuz, elektriği ve prizleri kontrol ederek prizde unutulan ütü korkusuna son verebiliyorsunuz..

Akıllı şehrin, akıllı site yönetimi!

Site Yöneticisinin Dijital Asistanı sloganıyla 2012'den beri hizmet veren Apsiyon, toplu yaşam alanları için hizmet platformuna dönüştü. Akıllı şehre uygulanacak kadar gelişen uygulamada hedef, yurtdışına açılma ve üçüncü yatırım turu...

Antalya'da kaçak yapılar için yıkım kararı!

İmar Barışı’nda son haftaya girilirken fırsatçıların Adrasan ve Çıralı’yı hedef seçtiği ortaya çıktı. Antalya'da 105 kaçak ağaç bungalov tespit edildi. Kaçak yapılar için yıkım kararı verildi.

18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’si kaçak!

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı E. Hâkim Av. İzzet Doğan, Sütlüce'de çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan, yaklaşık 18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’sinin ruhsatsız ve kaçak olduğunu söyledi.

Ak-Kim'den inovasyon ödülü!

Türkiye’nin öncü kimyasal madde üreticisi Ak-Kim’in inovasyon ödülleri sahiplerini buldu. Buhar sarfiyatının azaltılmasıyla ilgili proje 1’incilik ödülünü kucakladı.

Gayrimenkul temsilcileri 2017'de hedef büyüttü!

Ülkemizin birliğini ve huzurunu hedef alan 15 Temmuz darbe girişimini denetleyen gayrimenkul sektörünün aktörleri, hayatın normal akışına dönmesi için kendi paylarına düşen görevleri yerine getirmeye çalıştılar.

Akılcı dönüşümle Kartal, Anadolu yakasının merkezi olacak!

Yürüyen gayrimenkul projelerinde 20 milyar dolarlık hacmi yakalayan Kartal, önüne iddialı bir hedef koydu: 20 yılda 200 milyar dolar. Başkan Öz’ün planı, akılcı dönüşümle Kartal’ı Anadolu yakasının merkezi yapmak

Bizim akıllı evler henüz diyafon düzeyinde!

Bizim akıllı evler henüz diyafon düzeyinde. Öyle ya evde diyafon varsa, süper lüks tanımına giriyor memleketimizde. Teknolojik gelişmelerin ne boyuta geleceğini ve kim bilir nelerin icat edileceğini düşünmekteyim.

ak-kim hedef Haberi

ak-kim hedef

Kimyasal madde üreticisi Ak-Kim Kimya, geçtiğimiz yıl Avrupa'ya ihracatını miktar bazında yüzde 30 artırdı. 2012'yi 144 milyon dolar ciroyla kapatan firma, bu yıl yüzde 11 büyümeyi ve 2017 yılında net satışlarını iki katına çıkarmayı hedefliyor. 


Ak-Kim Kimya Genel Müdürü Fatih Tanverdi, 2012 yılı değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, yaşanan ekonomik krize rağmen Avrupa pazarında tonaj bazında yüzde 30 büyüme gerçekleştirdikleri söyledi. Tanverdi, kağıt ve su kimyasalları satışlarında miktar bazında yüzde 49, tekstil kimyasallarında ise yüzde 22 artış kaydettiklerini belirtti. Bu yılki büyüme hedeflerinin yüzde 11 olduğunu dile getiren Tanverdi, "2012'yi 144 milyon dolar ciro ile kapattık. Büyümemizin devamlılığını sağlayabilmek amacıyla 2013-2017 stratejik planımız doğrultusunda yatırımlarımız için toplam 90 milyon dolar tutarında bir bütçe öngörüyoruz. Bu yatırımlarımız doğrultusunda 2017 yılında net satışlarımızı...