06 / 05 / 2024

Ak Yapılar Sağlık iletişim

Ak Yapılar Sağlık iletişim

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 16 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Ağgül tarafından kuruldu.

Kaçak yapıların yıkılmasında flaş gelişme! AYM o hükmü iptal etti: Yıkım kararları 'mahkemelik' olabilecek!

AYM, belediyelere 'karar almadan' kaçak yapıları yıkma yetkisi tanıyan hükmü iptal etti. Böylece kaçak yapı sahiplerinin yıkım kararına karşı iptal davası açabilmesi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

GSS borçları ne zaman siliniyor? İşte Sağlık Sigortası prim borçları hakkında merak edilenler

Gelir testi yaptırmadığı için Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borcu olan vatandaşlar için vergi affı kanunu kapsamında yapılandırma fırsatı sunuldu. Bu fırsatla birlikte, borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar 31 Aralık 2022 tarihine kadar borçlarını yapılandırabilecekler.

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı işçi alımına dair yoğun bir ilgi var. Vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı işçi alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı'ndan büyük imkan! Tam 11.317 personel alınacak!

Kendisini sağlık alanında istihdam etmek isteyen vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı'nın, KPSS şartı olmadan yüksek maaşla iş başı yapabileceğiniz bu imkanı değerlendirmek isterseniz haberimizin detayını okuyun...

2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları! Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman olacak?

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları merakla araştırılıyor. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarına dair detaylar!

Sağlık Bakanlığı 11.317 sürekli işçi kura çekimi ne zaman yapılacak? Güvenlik, temizlik görevlisi, marangoz...

Sağlık Bakanlığınca İŞKUR üzerinden yapılan 11.317 sürekli işçi alımı başvurularından sonra gözler kura çekiliş tarihine çevrildi. Noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişi takvimi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Sağlık Bakanlığı’nda 85 bin kişiye iş! Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklama ile birlikte 85 bin yeni sağlık çalışanına istihdam konusu oldukça merak ediliyor. Ayrıntılar ise yavaş yavaş belli olmaya başladı. İşte detaylar…

58 sağlık personeli ile memur alımı yapılacak! Memur olmak isteyenler müjde! Resmen açıklandı

KPSS puan sıralaması göz önüne alınarak  farklı meslek dallarından olmak üzere 58 sağlık personeli ve memur alımı yapılacak. Memur olmak isteyenlere müjde. Resmen açıklandı. İşte ilanın ayrıntıları...

Ak Yapılar Sağlık iletişim Haberi

Ak Yapılar Sağlık iletişim

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 16 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Ağgül tarafından kuruldu.

Ak Yapılar Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) İnşaat Sanayi ve Ticaret 1- Her türlü kamu ve özel sektörü inşaat, tesisat, taahhüt işleri. 2- Her türlü inşaat ve tesisat malzemeleri, dayanıklı tüketim malları. 3- Konusuna giren her türlü yapı, altyapı, yol, köprü, arsa ve arazi, bayındırlık işleri, fabrika, yatırım ve hizmet inşaatları 4- Özel ve kamu sektörünün açacağı ihalelere girmek, arttırma ve eksiltmelere katılmak, taşeronluk yapmak 5- Konu ile ilgili her türlü kum, çakıl, çimento, kereste, inşaat makinaları, nakil vasıtaları işletmek 6- Her türlü kamu ve özel sektöre ait hafriyat yapmak. Özel ve kamu sektörünün açacağı...