19 / 05 / 2024

akamder konut temin

akamder konut temin

ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER), Adana'da faaliyet gösteren esnaflara yönelik iş yeri ve konut temini için çalışmalara başladı. 

AKAMDER Adanalı esnafa iş yeri ve konut temin edecek!

ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER), Adana'da faaliyet gösteren esnaflara yönelik iş yeri ve konut temini için çalışmalara başladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye'ye konut inşası önerisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğa, "Kuzey Suriye tarafında güvenli bölgede, konut inşası temin edelim" dedi.

Konut fiyatları demir zamından etkilendi!

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Çin’in demir üretimini azaltması nedeniyle Türkiye piyasasında demir fiyatlarının yüzde 60 zamlandığını söyledi. Karslıoğlu, bu durumun konut fiyatlarını etkilediğini belirtti.

Adanalı emeklilere ucuz konut projesinde sona gelindi!

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek "Adanadaki emeklilere ucuz koşullarda konut yapılması konusundaki çalışmaların son aşamaya geldiğini, Vali Mahmut Demirtaş'ın girişimleri sonucu, arsa temin edilerek TOKİ'ye devredildiğini, artık temel atma aşamasına gelindiğini" açıklad

Konya Taşkent TOKİ'de konut teslimleri bugün başlıyor!

Konya Taşkent Projesi kapsamında inşa ettirilmekte olan ve Konya Taşkent Belediyesi aracılığı ile konut alıcısı temin edilen 108 adet konutun teslim işlemleri bugün itibariyle başlıyor.

Üsküdar’da arsa mı, konut mu daha karlı?

Üsküdar'da gayrimenkul yatırımında nelere dikkat etmeliyiz, Üsküdar’ın en değerlenen bölgesi neresi, Üsküdar’da arsa mı konut mu daha karlı; Üsküdar’da kiralık-satılık daire, dükkan veya villa en uygun nasıl temin edebiliriz? Soruların cevabı haberde...

TOKİ'den Sakarya Kocaali'ye 448 konut!

SAKARYA'nın Kocaali ilçesinde, İstanbul'a içme suyu temin edecek "Büyük Melen Projesi" kapsamında evleri kamulaştırılan vatandaşlara, Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığınca yapılacak toplu konut projesi sözleşmesi imzalandı.

TOKİ Ürgüp 1. Etap'ta 518 konut teslim edilecek!

TOKİ tarafından Ürgüp 1. Etap' ta inşa ettirilen ve Belediyemiz tarafından konut alıcısı temin edilen C1 ve B1 tipi 518 adet konutun teslim işlemleri, 01 —18 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO son 4 yılda 17.5 milyarlık satış yaptı!

Emlak Konut GYO 2003 yılı ' başından bugüne kadar, özellikle İstanbul olmak üzere ülkemizin çeşitli yerlerindeki arsaları üzerinde, tüketicinin daha kaliteli ve nitelikli bir şekilde yaşamasını temin etmek için büyük ölçekli projeler üretti..

Fek yazısı nereden temin edilir?

Konut kredisinin tamamının ödendiği takdirde taşınmazın üzerindeki ipoteğin kaldırılması gerekiyor. Bunun için fek yazısı alınması gerekiyor. Peki, fek yazısı nereden temin edilir? Fek yazısı için gereken belgeler neler?

Ayıplı konut tespit davası!

Ayıplı malların tespiti halinde, zararın düzeltilmesi veya satıcıdan temin edilmesi için, Tüketici Mahkemelerinde dava açılabiliyor. Ayıplı konut tespit davası nasıl açılır? İşte ayıplı konut tespit davaları..

Konut kredisi hesaplama!

Bankalar, konut almak isteyenler için finans desteği sağlıyorlar. Konut kredisi dediğimiz bu sistemle, gayrimenkulün karşılığı olan miktarı temin eden banka, dilediğimiz taksit sayısına göre ana parayı faiziyle birlikte tahsil ediyor...

Toplu konut kredi başvurusu!

Toplu konut yapımcılarına kredi açılmasına ilişkin tebliğ hükümlerine göre açılacak kredilerden yararlanmak isteyenlerin gerekli belgeleri temin etmeleri gerekiyor. İşte toplu konut kredi başvurusu ile ilgili bilgiler...

akamder konut temin Haberi

akamder konut temin

ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Adana Esnaf Odaları Birliği’nin (ESOB) esnaflar için iş yeri ve konut teminine yönelik çalışma yürüteceklerini açıkladı. Milliyet’te yer alan habere göre; Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer ile beraberindeki Başkan Vekili ve Oto Alım Satımcılar Odası Başkanı Mehmet Güveloğlu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Bulat, Kuaförler Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Mahrukatçılar Odası Başkanı Cengiz Kozacıoğlu ve ESOB yönetim kurulu üyeleri, AKAMDER’e iade-i ziyarette bulundu. Esnafa her türlü yardımda bulunacaklarının altını çizen Karslıoğlu, “İş yeri ve konut yapım sürecinde proje dahil her türlü desteğe hazırız” dedi.


Esnaf ve sanatkarların genel durumunun görüşüldüğü ziyarette Başkan Niyazi Göğer, Adana ESOB‘un esnaf için konut ve işyeri temin yapım çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Göğer,...