23 / 05 / 2024

akar anlamı

akar anlamı

Binalarda su akışını sağlayan sisteme akar deniyor. Akar kimi gayrimenkulleri nitelendirmek için de kullanılıyor. Peki hangi gayrimenkullere akar denir? Yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akar Yatırım Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Adem Altun tarafından kuruldu.

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Patlıcan'da fiyat 9’a katladı, açıklama geldi: ''Anlam veremiyoruz''

 Adana Meyve-Sebze Hali'nde kilosu 1-2 lira olan kemer patlıcanın fiyatının semt pazarında 4'e katlanarak 8 liraya, marketlerde ise 9'a katlanarak 18 liraya satılması isyan ettirdi. Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, "Marketlerde bu fiyata satılmasına anlam veremiyoruz" dedi.

Koray Akar Kimdir? Koray Akar nereden mezundur?

Koray Akar ne iş yapıyor? Koray Akar’ın mesleği nedir? Koray Akar nereden mezundur? İşte detaylar!

Milli Savunma Bakanı Akar müjdeyi verdi! MSB 30 bin 62 personel alacak! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar Milli Savunma Bakanlığına (MSB) 30 bin 62 personel alınacağını duyurdu. İşte başvuruya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak

Dün 20,022 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru hafta sonun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Özellikle doların ne kadar olacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak.

Alpaslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Çakar kimdir?

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Akar Turk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Alsaleh tarafından kuruldu.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Dolar 19 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın

9 Şubat Perşembe dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Vatandaşlar doların ne kadar olacağının araştırıyor. Dolar 19 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın!

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro tam anlamıyla böyle olacak! Cebinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi euro ne olur? sorusunun yanıtını araştırırken Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro tam anlamıyla böyle olacak! Cebinde 1 eurosu bile olanlar hemen baksın.

Dolar 5 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Bu rakam sır gibi saklanıyordu! 1 doları bile olan acil baksın

26 Ocak Perşembe günü dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolara yatırım yapan yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak?'' sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Dolar 5 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Bu rakam sır gibi saklanıyordu! 1 doları bile olan acil baksın

Dolar bu ay içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Görenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak! Planınızı yapın!

Son dakika dolar/TL kurundaki gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip edilirken, doların bu ay içinde tam anlamıyla ne kadar olacağı belli oldu. Görenlerin gözleri yuvlarından fırlayacak! Planınızı yapın!

akar anlamı Haberi

akar anlamı

Hangi gayrimenkullere akar denir?

Akar denilince akla ilk olarak binalarda sıcak su-soğuk su akışını sağlayan, yağmur suyunu çatıdaki saçaktan zemine veya kanalizasyona taşıyan, lavabo ve banyodaki temiz ve kirli su akışını sağlayan sistem akla geliyor. 


Ancak "akar" kelimesi kimi gayrimenkulleri nitelendirmek için de kullanılıyor. Peki hangi gayrimenkullere akar denir, diyorsanız hemen yanıtlayalım.


Akar nedir?

Akar, kira geliri getiren tüm büro, dükkan, ofis ve ev gibi gayrimenkulleri ifade etmek için kullanılıyor. Akar niteliğine sahip gayrimenkuller Gayrimenkul Kiraları Hakkında Kanun kapsamında ele alınıyor.




Işıl Seren...