18 / 05 / 2024

AKASYA KENT TOPLU YAPI SİTESİ YÖNETİM KURULU

AKASYA KENT TOPLU YAPI SİTESİ YÖNETİM KURULU

Akyaşam Yönetim Hizmetleri ile Akiş GYO arasında sözleşme düzenlenmesine ve söz konusu sözleşmenin koşullarının Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından onaylanmasına karar verildi....

TOKİ'den başkent Ankara'ya 545 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara'da yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek olan projede toplam 545 konut yer alacak. 

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Emay İnşaat konkordatodan çıktı!

İstanbul genelinde hayata geçirdiği önemli projelerle bilinen ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sıraya yerleşen Emay İnşaat ve Kent Toplu Konut Gayrimenkul A.Ş.'nin konkordato sürecinde sona gelindi.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi’nin ihalesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleşti.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge'de yer alan 34 adet konutu satışa sundu.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 2020 projesi başvuruları yarın başlıyor. 

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

AKASYA KENT TOPLU YAPI SİTESİ YÖNETİM KURULU Haberi

AKASYA KENT TOPLU YAPI SİTESİ YÖNETİM KURULU

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sözleşme düzenlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO portföyünde bulunan Akasya Alışveriş Merkezi'nde yer alan otoparkın toplu taşıma altyapısına yakınlığı nedeniyle uzun süreli bırakılan araçların neden olduğu müşteri memnuniyetsizliğini gidermek üzere ücretli yapılmasına, bu kapsamda AKASYA KENT TOPLU YAPI SİTESİ YÖNETİM KURULU ile 1 Mart 2014 tarihinde akdedilen Gayrimenkul Yönetim Sözleşmesi çerçevesinde halihazırda otoparkın bakım, yönetim ve benzeri hizmetlerini yürütmekte olan AKYAŞAM YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş. ile Akiş GYO arasında sözleşme düzenlenmesine ve söz konusu sözleşmenin koşullarının yönetim kurulumuzca onaylanmasına karar verildi.

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzca;

Şirketimizin portföyünde bulunan Akasya Alışveriş Merkezi'nde yer alan otoparkın toplu taşıma altyapısına yakınlığı nedeniyle uzun süreli bırakılan araçların neden olduğu müşteri memnuniyetsizliğini gidermek üzere ücretli yapılmasına, bu...