19 / 05 / 2024

Akasya Yapı kimin

Akasya Yapı kimin

İspanyol ve Türk mimarlık firmalarının ortak çalışmaları ile geliştirilen; İstanbul Ümraniye'de bölgesinin büyük çaplı yeni karma projesinde, ofis binaları, rezidans ve AVM bulunuyor.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacak!

Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacağını belirtti...

Akasya AVM ve Akbatı AVM'de Kasım ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Kasım ayı kira kuru sabitlendi.

Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi.

Beştepe'de 15 Temmuz Şehitler Abidesi açılışı yapıldı!

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Ankara'da 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nin açılışı yapıldı. Erdoğan, "Neler oldu neler oluyor? Bizim üzerimize düşeni yapmamız lazım. 15 Temmuz'u unutmadığımız gibi bu ihanet karşısında kimin nasıl bir duruş sergilediğini de unutmayacağız" dedi.

Akasya AVM bağımsız bölüm kiralama bildirisi yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO Akasya AVM bağımsız bölüm kiralama bildirisi yayınlandı.

Kent Kağıthane kimin?

Teslimlerin hemen yapıldığı Kent Kağıthane projesi 93 daireden meydana geliyor. Projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki Kent Kağıthane kimin?

Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Saf GYO Akasya Kent Etabı ekspertiz raporunu yayınladı.

Akasya Yapı kimin Haberi

Akasya Yapı kimin

İspanyol ve Türk mimarlık firmalarının ortak çalışmaları ile geliştirilen; İstanbul Ümraniye'de bölgesinin büyük çaplı yeni karma projesinde, ofis binaları, rezidans ve AVM bulunuyor. Akasya Yapı'nın toplamı 46 dönüm arsa üzerinde geliştirdiği projede, 600 den fazla bağımsız bölümden oluşan konut bloğu, 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM ve toplamda 50 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofis blokları yer alıyor. Projenin inşaat maliyeti 200 Milyon Dolar olarak öngörülüyor. CarrefourSa Ümraniye ile komşu olup birlikte 100 bin metrekareye yakın büyüklükte bir perakende destinasyonu oluşturan, yüksek çekim gücüne sahip alışveriş merkezinin geliştirilmesi ve yatırımı Akasya Yapı tarafından yapılacak. Ulusal ve uluslararası marka karması ile 250 mağaza, 35 kaferestoran, 3 bin araçlık otoparktan oluşan ve 3 milyon kişilik bir çekim alanına hitap edeceği...