15 / 05 / 2024

Akatlar Gazeteciler Sitesi yıkılacak mı

Akatlar Gazeteciler Sitesi yıkılacak mı

Topaz Yapı, Etiler’deki Basın Sitesi, Akatlar’daki 4,5, 6 ve 7. Gazeteciler Sitesi, Ulus’taki Gazete Muhabirleri Sitesi ile pazarlıklara başladı. Teknik Yapı, Emekli Subay Evleri'ne; Ağaoğlu da Zümrüt ve Noterler Sitesi'ne teklif verdi.

Zonguldak Basın Sitesi'nde 23 gazeteci ev sahibi oldu!

Zonguldak Valiliği tarafından Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimleriyle TOKİ tarafından yapılan Basın Sitesi'nde bulunan 110 konuttan boş kalan 23 konutun hak sahipleri belirlendi.

Zonguldak TOKİ Basın Sitesi'nin kurası yarın çekilecek!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ  tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin kura çekilişi yarın düzenlenecek.

Beşiktaş Sarı Konaklar Sitesi'nde 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş ilçesi Levent -Etiler - Ulus arasında kalan Akatlar semtinde yer alan Sarı Konaklar Sitesi'ndeki gayrimenkul 8 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

ZGC TOKİ Basın Sitesi'nde olumlu tepki!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin TOKİ Basın Sitesi yapılması hakkındaki ön başvurusu TOKİ tarafından olumlu karşılandı.

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için son başvuru 2 Eylül!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetinin Terakki Mahallesinde yapılmasını istedikleri TOKİ Basın Sitesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca olumlu karşılandığını bildirdi.

Kocaeli 16 Ocak Basın Sitesi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetinin girişimleriyle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından geçtiğimiz aylarda ihalesi gerçekleştirilen Basın Sitesi ile ilgili bugün konutların yapılacağı alanda basın açıklaması gerçekleştirildi.

Bursa Yunuseli Basın Sitesi TOKİ kura 2016!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan 452 konut için geri sayım başladı. İşte, Bursa Yunuseli Basın Sitesi TOKİ kura 2016 tarihi..

Derince 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyetimin girişimleriyle Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi'ne yapılacak 16 Ocak Basın Sitesi'nin görselleri hayran bıraktı

İşte Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar'daki evi!

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar Maya Sitesi’ndeki evindeyiz. İlk gördükleri anda içlerini ısıtan bu ferah ve aydınlık daireyi birlikte dekore ettiklerini anlatan çift, güzel hikayeleri ve esprili objeleri ile huzurlu ve konforlu bir sahne yara

İşte Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'nin evi!

InStyle Home dergisi, eylül sayısı için yaz başında evlenen oyuncu çift Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar Maya Sitesi’ndeki evine konuk oldu.

Gazeteciler TOKİ basın sitesinden dertli!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde TOKİ tarafından gazeteciler için 4 yıl önce başlatılan basın sitesi muammaya dönüştü.TOKİ'nin Şanlıurfa' daki Basın Sitelerinin teslim tarihi 20 Haziran 2015 tarihine ertelendi.

İskenderun Yeni Küçük Sanayi Sitesi için adımlar atılıyor!

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, dün İskenderun Gazeteciler Cemiyetinden bir basın açıklaması yaptılar.İbrahim Açıkgöz; "4-5 senelik bir çalışmanın ürününü almak için işin sonuna geldik" dedi.

Şanlıurfa Gazeteciler Sitesi'nde sona gelindi!

Şanlıurfada görev yapan gazeteciler için Karaköprüde yapımı TOKİ tarafından gerçekleştirilen Basın Sitesinde sona doğru gelindi. Toplam 229 dairenin yapıldı basın sitesinde dairelerin iç ve dış tefrişatı tamamlandı.

Akatlar Gazeteciler Sitesi yıkılacak mı Haberi

Akatlar Gazeteciler Sitesi yıkılacak mı

İstanbul’da şehrin dört bir yanında yükselen inşaatlar arazi stoklarını önemli ölçüde eritti. Arazi temini sektörün en önemli sorunu haline gelirken müteahhitler gözlerini konut sitelerine dikti. Müteahhitlerin kanca attığı İstanbul’un en gözde konut siteleri arasında “Gazeteciler Sitesi” yer alıyor.


Ekonomist dergisi bu haftaki sayısında, inşaatçıların peşinde olduğu 45 siteyi yazdı. İnşaatçılar, bu siteler için pazarlıklara başladı. 


Her semtte gazeteciler listede


İnşaatçıların pazarlıklara başladığı 45 site içerisinde, Etiler’deki Basın Sitesi, Akatlar’daki 4,5, 6 ve 7. Gazeteciler Sitesi, Ulus’taki Gazete Muhabirleri Sitesi yer alıyor. Gazetecilerin sitelerinde pazarlıklara başlayan şirket ise Topaz Yapı. Şirket, emsal sorunu yaşadığı için sitelerle ilgili hukuki durumu incelettiriyor.


Emekli Subay Evleri Sitesine, Teknik yapı talip olurken Taş Yapı 3 ayrı siteyi mercek altına aldı. Ağaoğlu ise Ataşehir Zümrüt Sitesi ve Ulus’taki Noterler...