17 / 05 / 2024

Akbak Tuz Otel çankırı

Akbak Tuz Otel çankırı

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 10 ton tuz kullanılarak dekore edilen otel, törenle açıldı. D-100 karayolu kenarındaki dinlenme tesisinde inşa edilen Akbak Tuz Otel'in açılış töreninde Vahdettin Özcan konuştu.

Ilgaz Akbak Otel: Türkiye'nin ilk tuz temalı oteli!

Türkiye'nin ilk tuz temalı oteli sizleri bekliyor. Yapımında 10 ton tuz kullanılarak 30 bin metrekare alana inşa edilen otelin 15 bin metrekarelik açık otoparkı ile misafirlerimizin park sorununu ortadan kalkmıştır.

İlk tuz oteli olan AKBAK Otel Çankırı'da açıldı!

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından 2013 Yılı Mali Destekleri kapsamında desteklenen AKBAK Otel, geçen yıl hizmete açıldı. Türkiye'nin ilk "tuz oteli" unvanının sahibi AKBAK Otel, konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin ilk tuz oteli Çankırı'da açıldı!

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından 2013 Yılı Mali Destekleri kapsamında desteklenen AKBAK Otel, 28 Kasım 2014 Cumartesi günü düzenlenen törenle hizmete açıldı. Otel 33 odaya ve 50 yatak kapasitesine sahip.

Akbak Tuz Otel açıldı!

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 10 ton tuz kullanılarak dekore edilen otel, törenle açıldı. D-100 karayolu kenarındaki dinlenme tesisinde inşa edilen Akbak Tuz Otel'in açılış töreninde Vahdettin Özcan konuştu.

Tuz terapi odasına sahip otel büyük ilgi görüyor!

Çankırı Ilgaz'da bulunan dinlenme tesisindeki otel, 10 ton tuzla inşa edilen 2 terapi odasıyla ilgi çekiyor. Uluslararası yol güzergahındaki otel Türkiye'de tuz temalı "ilk otel"

Çankırı'daki otel, müşterilerine tuz odalarıyla hizmet veriyor!

Çankırı'daki otel, müşterilerine tuz odalarıyla hizmet veriyor. Çankırı Ilgaz ilçesinde bulunan dinlenme tesisindeki otel, 10 ton tuzla inşa edilen 2 terapi odası ile ilgi çekiyor.

Dünyanın ilk tuz oteli Bolivya’da inşa edildi!

Güney Amerika ülkesi Bolivya’nın tuz madeni yataklarından dünyanın en zengin bölgelerinden olan Salar de Uyuni tuz gölü yakınlarında inşa edilen tuzdan otel, büyük ilgi uyandırıyor.

Dünyanın ilk tuz oteli, inanmayan duvarı yalıyor!

Bolivya'da, mobilyaları bile tuzdan yapılan otele yoğun ilgi var. Otelin tuzdan olduğuna inanmayan müşterilerin duvarları yaladığı belirtildi. Güney Amerika ülkesi Bolivya'nın Colchani bölgesinde tuz gölü üzerineki tuzdan otel, ilginç bir görüntü ortaya

The Marmara Grup, New York'ta otel arıyor!

The Marmara Grup, New York'ta ikinci bir otel arayışı içinde olduklarını açıkladı

 

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan butik otel olacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiralanan Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan, butik otel konseptiyle yeni yılda hizmete açılacak

Çeşme'de otel yatırımları için arazi tahsisleri bekleniyor

Çeşme Otelciler Birliği Başkanı ve Pırıl Otel'in sahibi Veysi Öncel, Alaçatı'ya gelen herkese sörf öğretmeyi hedeflediklerini söyledi

Akbak Tuz Otel çankırı Haberi

Akbak Tuz Otel çankırı

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 10 ton tuz kullanılarak dekore edilen otel, törenle açıldı.


D-100 karayolu kenarındaki dinlenme tesisinde inşa edilen Akbak Tuz Otel'in açılış töreninde konuşan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, tesisin bölgenin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu söyledi. 


Ilgaz'da güzel şeyler yapılacağını belirten Özcan, şöyle devam etti:


"Şu an bir adım attık. Bu güzelliklere ocakta açacağımız yeni tesislerle bir yenisini daha ekleyeceğiz. Çok önce Osman Bey'le Nahçıvan'a gitmiştik. Orada tuz otelini, mağarasını gezdik. Şimdi Çankırı'ya da bir benzeri yapıldı.  Burası artık Çankırı'nın reklamı oldu. D-100 karayolu üzerinde ve tuz temalı olmasıyla gelecek misafirleri ağırlaması çok önemlidir. Tuz oteli Çankırı'ya kazandırılan bir eserdir."


Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın da Ilgaz'ın dünya çapında merkez haline dönüşeceğini anlattı. 


Ilgaz'ın Türkiye için önemli bir değer olduğuna dikkati çeken Günaydın, "Ilgaz,...