17 / 05 / 2024

akbank axess

akbank axess

Akbank, kredi kartı kullanıcılarını sevindirecek yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. İşte detaylar…

Akaryakıtta eşi benzeri görülmemiş indirim! Resmen açıklandı! Tüm detaylar bu haberde!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, Axess müşterilerine özel akaryakıt kampanyası hazırlayarak akaryakıt harcamalarından 120 TL indirim kazanılacağını açıkladı. Akbank, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini ve bu nedenle, müşterilerin acele etmesi gerektiğini duyurdu.

Az önce açıklandı! 30 Eylül’e kadar 2 bin TL hesaplara yatacak! Hemen başvurunuzu yapın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, Axess müşterilerine özel yeni bir kampanya hazırladı. Akbank, Axess’lilerin yapacakları alışverişlerde 2 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Akbank'tan velilere müjde! Okula dönüş alışverişlerinde 4.200 TL'lik chip-para fırsatı

Akbank, ağustos ayında Axess ve Wings sahiplerine özel,Akbank, ağustos ayında Axess ve Wings sahiplerine özel, 4.200 TL’yi aşan chip-para, 200.000’e varan Mil Puan, yüzde 65’e varan indirim fırsatları sağlıyor.

Arabası olanlara müjde! Resmen açıklandı! Duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Arabası olan ve otomotiv servis, bakım ve lastik harcaması yapacak kişilere müjdeli haber Akbank’tan geldi. Akbank, Axess müşterilerinin bu alana yönelik yapacakları alışverişe 12 aya varan taksit imkânı sağlayacağını duyurdu.

Akbank’tan çok önemli açıklama! Akbank müşterileri bunu ihmal etmesin!

Akbank’tan yeni müşterileri sevindirecek çok önemli bir açıklama geldi. İlk kez Axess’li olan müşterilerin farklı sektörlerden yapacakları alışverişlerden toplam 1250 TL hediye puan kazanacakları öğrenildi.

Akbank son kez duyurdu! Akbank müşterileri hemen baksın!

Carrefoursa ile güçlerini birleştirerek yeni bir kampanya hazırlayan Akbank, kampanya kapsamında hediye chip-para vereceğini açıkladı. Akbank, Axess müşterilerinin Carrefoursa’dan yapılan alışverişlerden 100 TL kazanacağını duyurdu.

Akbank’tan Axess müşterilerine özel ilk ve son kez dev yardım! Geri ödemesiz 1.000 TL’yi bu tarihe kadar mutlaka alın!

En çok kampanya düzenleyen bankaların başında gelen Akbank, yaz ayının da gelmesiyle beraber tatil sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Akbank, 31 Temmuz’a kadar kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin bin TL kazanacağını duyurdu.

Akbank'tan cebe inen kredi kartı uygulaması başlıyor! İşte detaylar!

Akbank, Türkiye’de bir ilk deneyimini yaşatarak cebe inen kredi kartı uygulaması olarak Axess’i kullanıma sundu. Ödeme sistemlerinde görülmemiş bir yenilik olan bu uygulama sayesinde, kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Bu uygulama aynı zamanda Juzdan ile de kullanılabiliyor. 

Akbank bu parayı almanız için bugünün son olduğunu duyurdu!

Akbank, düzenlediği kampanya kapsamında tüm müşterilerine 300 TL hediye edeceğini duyurdu. 30 Haziran’ın son katılım tarihi olduğunu paylaşan Akbank, Axess müşterilerine özel düzenlediği kampanyanın katılım şartlarını da paylaştı.

Akbank son kez duyurdu! Adınıza tamı tamına 1.500 TL yatacak! Son gün 26 Haziran!

Gıdadan mobilyaya, teknolojiden tatil sektöründe kadar her alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptıkları işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan Akbank, Axess’lilere özel hazırlanan bir kampanyasını daha duyurdu. Akbank, kampanya kapsamında tam 1.500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Akbank’tan Axess’lilere tamı tamına 1.000 TL hediye!

Akbank, Axess kartı olan müşterilerine güzel bir haber verdi ve bin TL hediye edeceğini duyurdu. Bu nedenle, Axess kartı olan müşteriler bu parayı nasıl alacağını sorgulamaya başladı.

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Akbank kredi kartları Axess ve Wings sahiplerine özel ayrıcalıklı ve yüzde 20’ye varan indirim imkanları sunuyor. Market ve gıda alışverişlerini kapsayan kampanyalar 30 Nisan’a kadar devam edecek.

Akbank müşterileri yaşadı! Axess ve Wings kredi kartı sahiplerine özel 4 bin 200 TL fırsatı!

Akbank, Axess ve Wings kredi kartı müşterilerine birbirinden cazip kampanyalar hazırladı. Banka, ocak ayı içerisinde eğitim, market, giyim ve elektronik sektöründe yapılacak harcamalara indirim ve taksit seçeneklerinin yanı sıra 4 bin lirayı aşan chip-para fırsatı da sunuyor.

akbank axess Haberi

akbank axess

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Akbank, yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. 

Açıklanan yeni kampanyaya göre, 31 Ekim tarihine kadar ilk kez Axess Öğrenci asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar chip-para kazanacak.

Akbank kredi kartına, Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, axess.com.tr, tüm ATM ve şubeler ile Müşteri İletişim Merkezinden başvuruda bulunulabiliyor.

Peki, Akbank tarafından açıklanan Axess Öğrenci kredi kartı kampanyasının detayları nelerdir?

Akbank, kredi kartına başvuru yapmak isteyen öğrencileri çok sevindirecek yeni kampanyasının detaylarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

Açıklanan yeni kampanyaya göre, 31 Ekim tarihine kadar ilk kez Axess Öğrenci asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar chip-para kazanacak.

Akbank kredi kartına, Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, axess.com.tr, tüm ATM ve şubeler ile Müşteri İletişim Merkezinden başvuruda bulunulabiliyor.

300 TL’YE VARAN CHİP-PARA

Bankadan...