13 / 05 / 2024

Akbank ışıkları

Akbank ışıkları

Akbank'ın ışıkları Dünya Saati için bu yıl da sönecek. Çevre ve iklim değişikliği alanlarında önemli sosyal sorumluluk projeleri sürdüren Akbank, "Dünya Saati" kampanyasına bu yıl da katılıyor.

Akbank coştukça coştu! Geri ödemesiz 2 bin TL, 30 Eylül’e kadar hesaplarda yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, birçok alanda kampanyalar düzenleyerek hem müşterilerinin yaptıkları alışverişlerden kazançlı çıkmasını ve hem de bünyesine yeni müşteriler katmayı hedefliyor. Akbank, son olarak düzenlediği kampanyayla hesaplara 2 bin TL yatıracağını duyurdu.

Okula dönüş hazırlıkları başladı! Teknosa ve Akbank’tan okul harcamalarına indirim fırsatı!

Eylül ayına sayılı günler kalırken, evlerde okul telaşı başladı. Aileler şimdiden mağaza mağaza dolaşıp çocuklarının okul ihtiyaçlarını en ucuz nereden karşılayabileceklerini araştırırken, Teknosa ve Akbank okula dönüş kampanyası ile velilere indirimli alışveriş imkanı sunuyor.

Akbank son kez duyurdu! Adınıza tamı tamına 1.500 TL yatacak! Son gün 26 Haziran!

Gıdadan mobilyaya, teknolojiden tatil sektöründe kadar her alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptıkları işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan Akbank, Axess’lilere özel hazırlanan bir kampanyasını daha duyurdu. Akbank, kampanya kapsamında tam 1.500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Milyonlarca emekliye müjde Akbank'tan geldi! Güncellenen promosyonlar peş peşe duyuruluyor

Mayıs ayı itibari ile emekliler için verilen promosyonlarda Akbank'ta yeni rakamları duyurdu. Emekli aylıklarını Akbank'a getiren vatandaşa verilen ücretlerin detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte Akbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

Akbank 250 TL'lik hediyenin şartını açıkladı!

Akbank Hepsiburada işbirliğiyle yeni bir hediye çeki kampanyası başlattıklarını duyurdu. Kampanyaya göre Akbank Mobil'den ilk kez Akbanklı olanlara Hepsiburada’dan harcayabilecekleri tam 250 TL değerinde çek hediye! İşte kampanya koşulları..

Akbank'ın ışıkları Dünya Saati için bu yıl da sönecek!

Akbank'ın ışıkları Dünya Saati için bu yıl da sönecek. Çevre ve iklim değişikliği alanlarında önemli sosyal sorumluluk projeleri sürdüren Akbank, "Dünya Saati" kampanyasına bu yıl da katılıyor.

Akbank kentsel dönüşüm kredisi için hazırlıklarını tamamladı!

Akbank Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, riskli binalarda oturan kat maliklerini kredi kullanmak için Akbank Şubelerine davet etti

Kültür Varlıklarını Koruma Kurulları’nın yetki ve sorumluluk alanları daraltıldı!

Üstünde anıt ağaç, sulak alan bulunan tarihi yerlerle ilgili düzenlemeyle Kültür Varlıklarını Koruma Kurulları'nın yetkileri yok edildi.

Erdoğan Bayraktar: İnşaat atıklarını depolamak için 350 Arena lazım!

Kentsel dönüşümde 'sıfır atık' hedefleyen Çevre Bakanlığı, 'İnşaat atıkları geri dönüştürülmezse, depolamak için 350 stad gerekir' dedi

John F. Kennedy ile Marilyn Monroe'nun aşk yaşadıkları ev satılıyor!

John F. Kennedy ile Hollywood'un sarışın bombası ünlü oyuncu Marilyn Monroe'nun gizlice buluşup aşk yaşadıkları ev satışa çıkarıldı

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş., Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş., Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin listesini bildirdi

Işıklar Enerji ve Yapı, 2011 yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonucunu açıkladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş., 2011 yılı Olağan Genel Kurul Toplantı sonuçlarını duyurdu

Kelebek Mobilya'nın toplam varlıkları 40 milyon 987 bin TL!

Kelebek Mobilya toplam varlıklarının 40 milyon 987 bin 676 liraya ulaştığını açıkladı

Akbank ışıkları Haberi

Akbank ışıkları

Her yıl Mart ayının son Cumartesi günü herkesi iklim değişikliğiyle mücadele konusunda düşünmeye davet eden WWF-Türkiye, bu yıl da 29 Mart 2014 tarihinde saat 20:30 – 21:30 saatleri arasında ışıkların söndürülmesi çağrısında bulundu.


Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Mart Cumartesi günü “Dünya Saati” uygulamasına destek verecek olan Akbank, Sabancı Center'da bulunan Genel Müdürlük binasının ışıklarını bir saat boyunca söndürecek. Akbank, 150’den fazla  ülkeden, milyonlarca insanın katıldığı dünyanın en büyük çevre hareketi olan "Dünya Saati"ne katılarak, dikkatleri iklim değişikliğine çekecek.


WWF'ın çağrısıyla 2007'den bu yana  yüz binlerce insan, iklim değişikliğiyle mücadele için “Dünya Saati”ni dünyanın en büyük küresel hareketi haline getirerek ışıklarını...