06 / 05 / 2024

Akbank müzayede

Akbank müzayede

Akbank, 115 gayrimenkulünü açık arttırmayla satışa sunuyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 6 bin TL 'den başlıyor ve 1 milyon 200 bin TL 'ye kadar yükseliyor...

Akbank’tan kaçırılmaz Watsons kampanyası!

Mobilden Akbank müşterisiyseniz, Watsons'ta kaçırmamanız gereken bir fırsat sizi bekliyor! "1026WATSONS450" kodunu kullanarak, ilk alışverişinizde 150 TL indirim fırsatı. Üstelik bu fırsata ek olarak yapacağınız alışverişlerde 300 TL'ye kadar iade alın. İşte kampanya detayları…

Akbank'tan 7 bin TL müjdesi geldi.... Hala Akbank müşterisi değilseniz tek tıkla olup parayı alın

Akbank tarafından vatandaşlara yönelik 7 bin TL müjdesi geldi. Banka bu parayı nasıl vereceğini de açıkladı. Ancak Akbank üyesi olmayan vatandaşların önce Akbank üyesi olması gerekiyor.

Akbank'tan 0 faiz müjdesi... Akbank müşterileri acil gelsin baksın hepsinin işine yarayacak

Akbank tarafından önemli bir kampanya başlatıldı. Kampanyanın ana konusu ise 0 faiz olması. Peki detaylar neler? Akbank neden böyle bir kampanyaya imza atıyor. Detaylar haberimizde...

Akbank müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar hesaplara tam 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, gıdadan teknolojiye, giyimden akaryakıta kadar hemen her alana yönelik kampanya düzenlemeye devam ediyor. Akbank, son olarak düzenlediği kampanyası kapsamında 2 bin 500 TL hesaplara yatıracağını açıkladı.

Akbank müşterisi olan herkese 7.000 TL verilecek. Paraya ihtiyacı olan herkes baksın

Akbank'tan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. Paraya ihtiyacı olan vatandaşların mutlaka bakması gerekiyor.

Bir banka herkese 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi var. Müşterileri şaşkına döndü

Türkiye'nin önemli bankaları arasında yer alan Akbank, müşterilerine yönelik 2 bin TL vereceğini açıkladı. Dünyanın her yerinden müşterisi olan bankanın müşterileri şaşkına döndü. İşte ayrıntılar...

Akbank müşterisi olanlar yaşadı. Flaş açıklama geldi

Özel bankalar krediler konusunda açtı ağzını yumdu gözünü. Krediler konusunda flaş bir açıklama da Akbank cephesinden geldi.

Akbank’tan çok önemli açıklama! Akbank müşterileri bunu ihmal etmesin!

Akbank’tan yeni müşterileri sevindirecek çok önemli bir açıklama geldi. İlk kez Axess’li olan müşterilerin farklı sektörlerden yapacakları alışverişlerden toplam 1250 TL hediye puan kazanacakları öğrenildi.

Akbank son kez duyurdu! Akbank müşterileri hemen baksın!

Carrefoursa ile güçlerini birleştirerek yeni bir kampanya hazırlayan Akbank, kampanya kapsamında hediye chip-para vereceğini açıkladı. Akbank, Axess müşterilerinin Carrefoursa’dan yapılan alışverişlerden 100 TL kazanacağını duyurdu.

Akbanklılara müjde gibi müjde! 1.250 TL'ye kadar hediye!

Akbank, müşterileri için özel bir kampanya başlattı. Akbank hesabı olanlar Temmuz ayının sonuna kadar başvuru yaparsa, 1250 TL ödül kazanma şansı elde ediyor.

Akbank'tan müşterilerine müjde! ihtiyaç kredisi 50 bin TL olarak veriyor!

Akbank, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak adına kredi imkanlarını genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, banka 50 bin TL'lik kredi sağlama sözü verdi ve bunu uygun bir faiz oranıyla sunacağını bildirdi.

Akbank'tan son dakika müjdesi! Nakit ihtiyacı olana tek SMS ile 45 bin TL kredi!

Akbank, müşterilerine kolaylıkla kredi kullanma imkanı sağlayan bir kampanya başlattı. Nakit ihtiyacı olanlara yönelik sunulan bu fırsatla, sadece bir SMS ile 45 bin TL kredi alabilirsiniz. Akbank'ın yeni kampanyası, kredi kullanımını daha da kolaylaştırarak dikkatleri üzerine çekiyor. İşte ayrıntıl

Taşıt almak isteyenlere Akbank'tan destek geldi! Öyle bir kampanya hazırladı ki, arabasız kimse kalmasın!

Araç fiyatlarındaki yükseliş birçok tüketicinin arabalarını alırken zorlanmalarına neden oldu.  Akbank müşterilerine bu konuda yardımcı olacak ve 250 bin TL’ye kadar taşıt kredisi sağlayacak.

Akbank müzayede Haberi

Akbank müzayede

Akbank, gayrimenkullerini açık arttırmayla satışa sunuyor. 115 gayrimenkulünü satışa çıkaran Akbank'ın bu gayrimenkulleri; Samsun, Zonguldak, Trabzon, Uşak, Yalova, Yozgat, Ordu, Rize, Manisa, Muğla, Nevşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Mersin, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Diyatbakır, Düzce, Edirne, Eskişehir, Giresun, Hatay, Bolu, Bursa, Denizli, Aksaray, Amasya, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Ankara, İzmir, Afyonkarahisar ve İstanbul'da yer alıyor. 


Akbank'ın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları 6 bin liradan başlangıç gösteriyor ve 1 milyon 200 bin TL'ye kadar yükseliyor. Müzayede 25 Şubat Salı günü saat 14:00’da açık arttırma ile gerçekleştirilecek. 


Merkez : ESKİDJİ Sanayi Caddesi Yenibosna / İstanbul adresi ve www.eskidji.com web adresleri.


Müzayede bilgileri için