18 / 05 / 2024

Akbankın karı

Akbankın karı

Yılın ilk 9 ayında 3 milyar 102 milyon TL brüt kâr elde eden Akbank 'ın konsolide net kârı 2 milyar 416 milyon TL 'ye ulaştı.

Akbank’tan son 4 gün uyarısı! Başvuranların hesaplarına 3 bin lira yatırılacak! 

Başlattığı kampanyalarla müşterilerinin yüzünü güldüren Akbank'ın yeni kampanyası için de son 4 güne girildi. Ay sonunda son bulacak kampanya kapsamında gerekli şartları sağlayanlara 3 bin TL hediye edilecek. 

Ekonomist, dolar ve TL bazında konut fiyatlarını karşılaştırarak olası senaryoyu açıkladı!

Konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçse de fiyatlardaki artış hızla yükseliyor. Ekonomist, sosyal medya hesabından dolar ve TL bazında konut fiyatlarının karşılaştırdı ve olası senaryoyu açıkladı.

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

Akbank Nisan 2024 yeni emekli promosyonunu duyurdu! Emeklilerin hesaplarına işte tam bu kadar yatacak! Sakın kaçırmayın!

Milyonlarca kişi emekli promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, Akbank da merakla beklenen Nisan 2024 emekli promosyonunu açıkladı. Peki Akbank ne kadar emekli promosyonu veriyor? Akbank'ın Nisan 2024 emekli promosyonu kaç TL?

Akbank'tan 0 faizli ihtiyaç kredisi için son 4 saat uyarısı! Borcu olanlar hesaplara tak diye yatan krediyi kaçırmayın

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Akbank tarafından başlatılan 0 faizli ihtiyaç kredisi için başvurular bugün sona erecek. İşte Akbank'ın 0 faizli ihtiyaç kredisi ile ilgili detaylar...

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

Akbank'ın Şubat 2024 emekli promosyonları emeklinin yüzünü güldürecek!

Emekli vatandaşları sevindirecek haber Akbank tarafından yapıldı. Akbank emekli promosyon rakamlarını açıkladı. İşte Akbank'ın emekli promosyon rakamları...

Ünlü ekonomistten faiz dersi: İşte faize konan 1 milyon liranın kar zarar hesabı!

Artan fiyatlar ve enflasyon karşısında vatandaş parasını nasıl değerlendireceğini araştırıyor. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, 1 milyon lirasını faize koymak isteyenler için bir yıllık bir hesap yaptı. Karı zararı ortaya koydu.

Yatırımcılar borsada altın sertifikasına saldırdı: Gram altın karşısında yüzde 17 primlendi! Mantıklı yatırım mı?

Altın sertifikası ile spot gram altın yatırımına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ekonomist İris Cibre, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altın sertifikası ile spot gram altını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Ev, tarla ve araba alanların kar tartışmasına son nokta: Satış yoksa fiyat yok, kar yok!

Elinde birikmiş parası olan yatırımcılar tercihini ev, tarla ve araba gibi yatırım araçlarından yana kullanırken, ne kadar kar ettiklerini de hesaplamadan geçemiyor. Yatırımcıların yatırımları için biçtikleri değerler ise gerçekten doğru mu? tartışılıyor.

Akbank'tan emekliyi sevindiren haber: Emekli promosyon rakamları açıklandı. İşte Akbank'ın emekli promosyon rakamları

Akbank, emekli vatandaşları mutlu edecek haberlerle gündemde. Banka, emekli promosyon rakamlarında güncelleme yaptığını resmi olarak açıkladı. İşte güncel emekli promosyon kampanyası detayları...

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

Akbankın karı Haberi

Akbankın karı


Bankanın 2014 yılı ilk dokuz aylık finansal sonuçlarını değerlendiren Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Ekonomimiz ilk 6 ayda yıllık bazda yüzde 3.3 oranında büyüdü. Bu büyümeyi de sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde gerçekleştirdi. Birçok ülkenin büyüme hızının düştüğü dikkate alındığında, Türkiye’nin bu büyüme hızı oldukça iyi. Sermaye yapısı güçlü, sağlam ve likit bankacılık sektörümüz sağladığı finansman kaynaklarıyla ülkemizin büyümesini desteklemeyi sürdürdü.


Akbank olarak bu dönemde geçtiğimiz yılsonuna kıyasla aktiflerimizi yaklaşık yüzde 10 büyüterek 214 milyar TL’nin üstüne çıkardık. Ayrıca aynı dönemde, nakdi ve gayrinakdi kredilerimizle ekonomimizin büyümesine sağladığımız desteği yüzde 11’in üstünde bir büyümeyle 165 milyar TL’nin üstüne yükselttik” dedi.


Akbank’ın yılın ilk 9 ayında 3 milyar 102 milyon TL brüt kâr elde ettiğini açıklayan Binbaşgil, “Brüt kârı üzerinden 686 milyon TL...