10 / 05 / 2024

Akbatı BREEAM mükemmellik sertifikası

Akbatı BREEAM mükemmellik sertifikası

Akbatı, dünyanın en tanınan çevre dostu bina sertifika sistemi BREEAM’de, In-Use International Part 2 kategorisinde “Excellent” derecesini alarak büyük bir başarıya daha imza attı..

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik sunan Bosch, yıllardır evlerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Şimdi bahar kampanyası ile uygun fiyat avantajı sunan Bosch'ta buzdolabı fiyatları dikkat çekiyor. Peki, Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Akbatı AVM'nin stand alanı Aksa Kimya'ya kiralandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO Akbatı AVM'nin bir bölümünün 10 günlüğüne Aksa Kimya'ya kiralandığını açıkladı.

Akbatı'ya BREEAM'den Mükemmellik Sertifikası!

Akbatı, dünyanın en tanınan çevre dostu bina sertifika sistemi BREEAM’de, In-Use International Part 2 kategorisinde “Excellent” derecesini alarak büyük bir başarıya daha imza attı..

Akbatı AVYM GYF talep toplama süreci ne durumda?

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akbatı AVYM için gayrimenkul yatırım fonundan gelen ön teklif hakkında  açıklama yaptı...

Akiş GYO Akbatı 1 daire 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akbatı 1 adet daireye ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Esenyurt Akbatı AVM 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt Akbatı AVM'ye ilişkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Akiş GYO Akasya ve Akbatı AVM'deki bazı bağımsız bölümleri kiraladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya ve Akbatı AVM'deki bazı bağımsız bölümleri kiraya verdi. 

Akbatı AVYM Gayrimenkul Yatırım Fonu talep topluyor!

Logos Portföy, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne yatırım yapacak 1. Gayrimenkul Yatırım Fonu için talep toplamaya başladı.

Akbatı BREEAM mükemmellik sertifikası Haberi

Akbatı BREEAM mükemmellik sertifikası

Yaşama dair güzellikleri misafirleriyle buluşturan Akiş GYO imzalı Akbatı Alışveriş Merkezi doğayla iç içe tasarlanan alanları ile yeşil bina değerlendirme sistemi BREEAM In-Use (Bina Araştırma Kuruluşu Çevresel Değerlendirme Metodu) International Part 2 kategorisinde “Excellent” derecesini aldı.

Her yaştan misafirlerinin beklentilerine cevap verecek özel alanlarıyla çevre dostu bina anlayışını en üst seviyelere çıkaran Akbatı AVM, 2016'da da BREEAM In Use- International kapsamında Türkiye’nin “Excellent” seviyesinde sertifikaya sahip en büyük binası olma özelliğini kazanmıştı.

İlk kez 1990 yılında İngiltere’de kullanılmaya başlanan, güncel olarak dünya genelinde 25 ülkede benimsenen bina çevresel değerlendirme sistemi olan BREEAM (Building Research Establishment-Environmental Assessment Method), binaların tasarlanırken, inşa edilirken ve kullanılırken çevreye olan etkilerini en aza indirme çalışmalarını teşvik etmek üzere sertifikalandırılması olarak...