23 / 07 / 2024

Akbulut Gayrimenkul adres

Akbulut Gayrimenkul adres

Akbulut Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Ethem Akbulut, Vedat Öztürk, Çiçek Yüksel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta Kağıthane'de kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

İhtimam Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhtimam Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Enes Akbulut tarafından kuruldu.

Aybars Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Aybars Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Akbulut tarafından kuruldu.

Jinan Group Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jinan Group Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Akbulut ve Omar Dallal tarafından kuruldu.

TMSF, Akbulut Tekstil'in Güngören'deki 2 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Akbulut Tekstil Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi'ne ait 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Hakan Akbulut, Emlak Konut GYO'dan ayrıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdür Yardımcısı Hakan Akbulut istifa etti. Akbulut'un yerine vekaleten Ercan Alioğlu atandı...

Gayrimenkul kiralamada hangi kur esas alınacak?

Türkiye'de gayrimenkul satış ve kiralama bedelleri 30 gün içinde TL'ye dönüştürülecek. Ankara Barosuna üye Av. Serdar Akbulut, bedelin hangi kur üzerinden belirleneceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Alg Mühendislik Mekanik Tesisat Havalandırma Enerji Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Ltd.Şti.. kuruldu!

Alg Mühendislik Mekanik Tesisat Havalandırma Enerji Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Muhammed Akbulut tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Ve Turizm Tic.Sanayi Limited Şirketi Utku Akbulut ve Berk Akbulut ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akbulutlar Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Akbulutlar Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Yaşar Akbulut ve Mustafa Akbulut ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akbulut Konut Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Konut Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Resul Akbulut tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Akbulut Gayrimenkul adres Haberi

Akbulut Gayrimenkul adres

Akbulut Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Ethem Akbulut, Vedat Öztürk, Çiçek Yüksel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta kuruldu. 


Akbulut Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...