07 / 05 / 2024

Akça Avrupa iletişim

Akça Avrupa iletişim

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Başakşehir Tual Bahçekent iletişim!

Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Bahçekent projesi 1.730 konut ve 186 ticari birimden meydana geliyor. Başakşehir Tual Bahçekent iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

Adım İstanbul Başakşehir iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleşecek olan projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat iletişim!

Avrupa Konutları Başakşehir Artaş İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 603 adet daire ve 17 ticari birim olacak...

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim!

Nidapark Başakşehir Rezidans iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Nidapark Başakşehir Rezidans projesinde daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Projede 348 daire ve 48 dükkan yer alıyor...

Avrupa Konutları Başakşehir iletişim!

Daire tiplerinin 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje 7 blok şeklinde yükselecek. Avrupa Konutları Başakşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Başakşehir Avrupa Konutları iletişim!

Toplam 603 adet daire ve 17 adet ticari birimin bulunduğu proje 7 blok şeklinde yükselecek. Başakşehir Avrupa Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Akça Avrupa iletişim Haberi

Akça Avrupa iletişim

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...