04 / 05 / 2024

Akçabük Tatil Köyü iletişim

Akçabük Tatil Köyü iletişim

Akçabük Tatil Köyü Bodrum'un Akyarlar mevkiinde yükseliyor. Akçabük Tatil Köyü'nde 856 daireden meydana geliyor. Akçabük Tatil Köyü Bodrum devremülk fiyatları şöyle:

Bodrum Akçabük Tatil Köyü'nde 6 bin TL'ye devremülk!

Bodrum Akyarlar'da hayata geçen Akçabük Tatil Köyü'nde 856 daire yer alıyor. Akçabük Tatil Köyü'nde yer alan devremülk fiyatları 6 bin TL'den başlıyor.

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Akbük kıyısındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Aydın'ın Didim ilçesinin tatil beldesi Akbük bölgesinde, kıyılarda bulunan kaçak yapı ve eklentiler, belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Fırtına Vadisi'ndeki kaçak yapı sahibi tarafından yıkıldı! 

Rize'de bulunan Fırtına Vadisi'nde inşa edilen bazı kaçak yapılar hakkında yıkım kararı alınmıştı. Yıkım kararı alınan 21 evden birini sahibi kendisi yıktı.

Odak Tatil Köyü yıkıldı! Bin 250 kişi ayaklandı!

Bodrum Odak Tatil Köyü, kanunlara aykırı genel kurul kararıyla ve kimseye haber verilmeden yıkıldı. Sitede devre mülkü olan bin 250 hak sahibi ise ayaklandı. Konu yargıya taşındı.

Alarko GYO, Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini uzatıldı!

Alarko GYO'nun Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılmasına ilişkin talebi Bakanlık tarafından onaylandı...

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

Alarko Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini hakkında güncelleme!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yayınladı.

Antalya'da kaçak yapılar için yıkım kararı!

İmar Barışı’nda son haftaya girilirken fırsatçıların Adrasan ve Çıralı’yı hedef seçtiği ortaya çıktı. Antalya'da 105 kaçak ağaç bungalov tespit edildi. Kaçak yapılar için yıkım kararı verildi.

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 49 yıla uzatılacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresinin uzatılacağı bildirildi. 

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir adayı Mehmet Özhaseki!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki olarak açıklandı. Daha önce bakanlık görevinde bulunan Mehmet Özhaseki, daha önceki dönemde ise 5 kez üst üste Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişti.

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir adayı Nihat Zeybekci!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, AK Parti grubunda gelen tebrikleri kabul ediyor.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir adayı Binali Yıldırım!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım oldu. Açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arjantin dönüşü yapılacak

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Akçabük Tatil Köyü iletişim Haberi

Akçabük Tatil Köyü iletişim

Akçabük Tatil Köyü Bodrum Akyarlar'da inşa edildi. Bodrum Akçabük Tatil Köyü toplam 6 etaptan meydana geliyor.


856 daireden oluşan Akçabük Tatil Köyü'nün sosyal tesis alanları içinde restaurant, bar, sahaları, su sporları, oyun salonu, çocuk bahçesi, süpermarket, tenis, basketbol, voleybol gibi imkanlar bulunuyor.


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde devremülklerle tasarlanan Akçabük Tatil Köyü tam donanımlı daireleriyle doğayla iç içe bir tatil imkanı sağlıyor.


Akçabük Tatil Köyü Bodrum devremülk fiyatları!

Akçabük Tatil Köyü Bodrum devremülk fiyatları 6 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Bodrum-Milas havaalanına yaklaşık 60 kilometre mesafede bulunan Akçabük Tatil Köyü devremülk dairelerin bir kısmı yenilendi. Yenilenen daireler ise 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Akçabük Tatil Köyü Bodrum iletişim

Tel: 0212 251 11 11

Web: www.akcabuktatilkoyu.com

Merve...