04 / 10 / 2024

akçadağ bahride yeni okul ne zaman yapılacak

akçadağ bahride yeni okul ne zaman yapılacak

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, Akçadağ’ da yatırım programında olan projeler ile ilgili değerlendirmede bulundu. Yücekaya, ilçede yapılacak eğitim yatırımları hakkında bilgi verdi...

ATEM Başkanı Akçam: Site ve apartmanlarda şarj istasyonu zorunlu olmalı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam ise yeni binalarda şarj istasyonunun kurulmasının zorunlu olduğunu, eski binalarda da zorunlu kılınması gerektiğini söyledi.

İhlas Yapı'dan Kayabaşı'na yeni proje! 117 dönümlük arsa için imzalar atıldı!

İhlas Yapı İstanbul Başakşehir'deki yeni projesi için inşaat sözleşmesini imzaladı. İşte İhlas Yapı'nın yeni projesi ile ilgili detaylar...

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

13 bin kişinin yaşayacağı yeni imar alanı için start verildi! Akçaovalılar yeni yerleşim alanına kavuşuyor!

Muğla'ya Bağlı, Menteşe Belediyesi,  13 bin kişinin yaşayacağı yeni kentsel yerleşim alanı için Akçaova Mahallesi'nde yeni imar alanı oluşturuyor. 

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Tarlasına traktör alacak çiftçilere müjde! Başak Traktör'ün fiyatları açıklandı! 15 Mart 2023 fiyat listesi!

Türkiye'de en çok tercih edilen traktör markalarından olan Başak Traktör, yeni fiyat listesini tek tek açıkladı. Peki Başak Traktör Mart fiyatları ne kadar, kaç lira? İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Akıllı telefonlarda yeni dönem! OnePlus katlanır telefonlara geçiyor

Merakla beklenen OnePlus 11'in yapılacak olan lansmanı yaklaşırken, 7 Şubat lansman etkinliğine bir haftadan biraz daha uzun bir süre kaldı. Ancak görünen o ki bu amiral gemisi, firmanın planlarındaki tek heyecan verici yeni akıllı telefon değil.

ABD’den gelen veri şok etti! Gram altında akşam saatlerinde yeni bir rekor daha kırıldı!

Gram altın bugün güne yeni rekorlarla başladı ancak akşam saatlerinde açıklanan bir veri, bu yatırım aracının yeni bir rekora imza atmasına yol açtı. İşte akşam saatlerinde altın piyasalarında yaşanan şok gelişmeler!..

Asgari ücrette flaş gelişme! AK Parti’den yeni açıklama geldi! 2023 asgari ücret…

Tüm çalışanlar aralık ayında açıklanacak olan 2023 asgari ücrete kilitlenmişken AK Parti cephesinden ise konu ile ilgili olarak açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kez konuşan isim ise AK P arti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu oldu. İşte detaylar…

KYK borçları silinecek mi? AK Parti'den yeni adım

AK Parti, borçların düzenlenmesi için ilk adımları atıyor. Meclis gündeminde EYT, KYK borç ve faizlerinin silinmesi gibi pek çok farklı konu var. 

Başak Traktör yeni kompakt modellerinin fiyatı ne kadar? En ucuz traktör kaç TL? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin yerli ve milli yapımı Başak traktörün Kompakt araçlarının Haziran ayı fiyatları açıklandı. Peki, Başak Traktör kompakt fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Asgari ücrete zamda flaş gelişme! AK Parti’den yeni açıklama geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülde Sarıeroğlu, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında asgari ücrete ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

akçadağ bahride yeni okul ne zaman yapılacak Haberi

akçadağ bahride yeni okul ne zaman yapılacak


Malatya AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, “Akçadağ Kültür Merkezi 2014 yılı içerisinde yapımına başlanarak, Akçadağ halkının hizmetine sunulacaktır” dedi.


AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Yücekaya, Akçadağ’da yatırım programında olan projeler ile ilgili değerlendirmede bulundu.


PANSİYON İHALESİ 24 ŞUBAT’TA YAPILACAK


Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrenci Pansiyonu’nun Şubat ayında ihale edileceğini aktaran Yücekaya, “Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi’nin inşaat ve çevre düzenleme işlemleri tamamlanarak okul şuanda eğitim verecek kapasiteye geldi. Okul ile ilgili öğrenci pansiyonunun ihale takvimi yayınlandı. 24 Şubat’ta TOKİ tarafından ihale edildikten sonra 300 öğrencilik pansiyonun inşaat ve yapım çalışmaları başlayacaktır” dedi.


Vahap Yücekaya, Akçadağ Kültür Sitesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Akçadağ Kültür Merkezi ile ilgili İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nde 2 milyon 869 bin TL ödenek ayrılmıştır. Uzun yıllardır atıl vaziyette bulunan...