08 / 05 / 2024

Akçakoca Belediyesi kaldırım projeleri

Akçakoca Belediyesi kaldırım projeleri

Bu yılki yatırım programı dahilin de ilçede birçok mahallede çalışma sürdüren Akçakoca Belediyesi, kentin birçok noktasında baskı beton kaldırım, sıcak asfalt, kilit parke, tretuvar ve bordür yapımı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! O ilde yatırım yapmadan önce bilinmesi gerekenler tek tek açıklandı!

Arsa, arazi ve tarla almak isteyen yatırımcılar için Uşak uyarısı geldi. Uşak bölgesinde yatırım yapmayı düşünenler için bilinmesi gereken maddeler tek tek sıralandı. İşte o detaylar...

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Diyarbakır Sur'daki kaçak yapılar kaldırıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Sur İlçesindeki Millet Bahçesi’nde bulunan ve görüntü kirliliğine sebep olan kaçak yapıları kaldırdı.

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Arsa yatırımı her zaman kazandırır mı?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, arsa yatırımları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gökhan Gürlek, “Doğru bir yatırım için arsa almak yatırımcılar tarafından en çok kullanılan kazançlı akıllı bir yatırım şeklidir.” dedi…

Başakşehir Belediyesi'nden 1.500 sosyal konut geliyor!

Mavera Comfort projesinin basın lansmanında konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, " İlçemizde bu sebeple Başakşehir Belediyesi'nin yapımına başlayacağı yaklaşık 1.500 konutluk bir sosyal projemiz olacak" dedi.

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Merter Metro İstasyonu’ndaki kaçak büfe kaldırıldı!

İBB tarafından Merter Metro İstasyonu’nun yanına kaçak olarak kurulduğu iddia edilen büfe İBB ekipleri tarafından kaldırıldı. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada büfenin İyi Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık’a ait olduğunu iddia etti.

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Akçakoca Belediyesi kaldırım projeleri Haberi

Akçakoca Belediyesi kaldırım projeleri

Bu yılki yatırım programı dahilin de ilçede birçok mahallede çalışma sürdüren Akçakoca Belediyesi, kentin birçok noktasında baskı beton kaldırım, sıcak asfalt, kilit parke, tretuvar ve bordür yapımı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Akçakoca Belediyesi bu yıl Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile dört koldan çalışmalarını devam ettiriyor. Yapılan bu çalışmalarla zamanla vatandaşın ulaşım sorunu kalmayacaktır. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici “Akçakoca Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren yol çalışmaları konusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile dört koldan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunlar beton yol, sıcak asfalt, kilit parke, yeni imar yollarının açılması, tretuvar, baskı beton uygulamasıdır. Bu çalışmalar kapsamında bugün itibariyle Yalı mahallesi İşgören caddesi üzerindeki kaldırımlar yenilerek baskı beton yapımına başlanılmıştır. Yine bu cadde üzerinde yağmurlama çalışmaları nedeniyle bozulan...