29 / 04 / 2024

Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri açılış

Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri açılış

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Düzce’nin tatil yöresi Akçakoca’da yapımı tamamlanan Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos Cumartesi günü Başkan Melih Gökçek tarafından hizmete açılacak.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yenileniyor!

İslam Kalkınma Bankası Başkanı Bandar Hajjar, sismik izolatör teknolojisi, akıllı ve yeşil bina konseptiyle yenilenen Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csu Yapım Eğitim Ve Bilişim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mutlu tarafından kuruldu.

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kampüs 34 Eğitim Ve Yurt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Veli Şimşek, Yusuf Kıyagan ve Selçuk Nirce ortaklığında kuruldu.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri üst hakkı yönetmeliği!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'nin bugünkü sayısınd yer aldı..

Dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte yapılan düzenlemeye göre, dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek...

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi kuruldu!

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Network Eğitim ve Reklam Danışmanlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Eğitim ve Reklam Danışmanlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri açılış Haberi

Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri açılış

Her yıl yaz ayları boyunca Başkentli başarılı öğrenciler ile yaşlı ve engelli vatandaşları 5 yıldızlı otel konforunda Akçay tatil kampında ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, tatil tesislerine bir yenisini de Akçakoca’da ekliyor.


Ankara’ya 3 saatlik mesafedeki Akçakoca’da deniz kenarında, yepyeni ve modern tesisleriyle hizmete girecek olan kamp, Başkentli misafirlerine doyulmaz bir tatil keyfi yaşatacak.



-AKÇAY VE AKÇAKOCA’DA MUHTEŞEM TATİL



Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl Başkentli başarılı öğrenciler ile yaşlı ve engelli vatandaşları ağırladığı Akçay’daki 300 kişilik kampına, 150 kişilik kapasitesiyle destek sağlayacak olan Akçakoca tatil kampında da yok yok... Futbol ve basketbol sahalarından, havuzuna, denizine, eğlenceli spor aktivitelerinden, amfi tiyatroda animasyon gösterileri ve kamp ateşine kadar pek çok etkinliğin düzenleneceği Akçakoca tesisleri de Akçay’daki tatil kampı gibi pek çok gezi ve eğlence dolu aktivitelerle unutulmaz...