03 / 05 / 2024

Akçakoca konut sel konutları son durum

Akçakoca konut sel konutları son durum

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

ATEM Başkanı Akçam: Konut satışları düşmeye devam edecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam konut satış rakamlarının daha da düşmesini beklediklerini açıkladı.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Uşak'ta konut fiyatları yüzde 40 arttı!

Konut stoklarının tükendiği Uşak'ta yeni konutlar yüzde 40 değer artışı yaşandı.

Başakşehir Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Konut Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Cahit Yeşil, Murat Bozkurt ve Selami Akdağ ortaklığında kuruldu.

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

TOKİ Uşak 729 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Dorçe Prefabrik Avustralya'da akıllı konut üretiyor! 

Modüler bina çözümleri sağlayan Dorçe Prefabrik, Avustralya'da akıllı konut teslimlerini gerçekleştirdi.

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Meral Akşener: Konut fiyatları bir haftada yüzde 10 arttı!

Konut kredisinde başlatılan kampanyalar sonucunda fiyatlarda yüzde 10 artış yaşandığını belirten Akşener, "Salt inşaatla büyüyüp kalkınacağımızı düşünen bir ekonomi anlayışı var" dedi...

Akçakoca konut sel konutları son durum Haberi

Akçakoca konut sel konutları son durum

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 17 Temmuz 2019 tarihinde Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yaşanan sel afeti sonrasında evleri zarar gören vatandaşlar için 70 konutun inşa edilmesi konusundaki çalışmalarda sona gelindiğini açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Keşir, yaptığı yazılı açıklamada, 17 Temmuz 2019 tarihinde meydana gelen sel afeti sonrasında evleri zarar gören 74 ailenin konut haklarının kabul edildiğini ve yer gösteren 7 ailenin yerlerinin daha önce onaylandığını hatırlattı.

Keşir, yayla köyünde evleri heyelandan etkilenen 3 aileyi de kapsayan hak sahibi ailelerin yer gösterilemediği için protokollerin tamamlanamadığını ifade ederek "Öncelikle İçişleri Bakanlığı ve AFAD ile yaptığımız görüşmeler, akabinde TOKİ ile yapılan görüşme sonrasında, Düzce Merkez ilçede arsa tahsisi ile hak sahiplerine 70 konutun inşa edilmesi hususundaki çalışmalarımızda sona gelindi....