08 / 05 / 2024

Akçakoca öğrenci yurdu ne zaman tamamlanacak

Akçakoca öğrenci yurdu ne zaman tamamlanacak

Düzce Akçakoca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Akçakoca'da 100 kişilik öğrenci yurdu yapım işini 16 Mart 2015 tarihinde saat 14.00'te ihaleye çıkarıyor.

Manavgat'a 200 öğrencilik kız öğrenci yurdu yapılacak!

Manavgat'a 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu yapılacak. Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, yurdun inşaatının tamamlanmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na devredileceğini kaydetti.

Giresun Tirebolu öğrenci yurdu hizmete hazır!

Kredi Yurtlar Kurumu’nun Giresun Tirebolu'da inşa ettiği öğrenci yurdu hizmete giriyor. Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, 115 yataklı erkek öğrenci yurdunun eksiklerinin en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu 210 günde tamamlanacak!

İzmit Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu İnşaatı'nın yapım ihalesi geçtiğimiz ay yapılmıştı. İzmit Belediyesi yetkilileri, ihaleye katılan 14 firma içinde en düşük teklifi veren(3 milyon 29 bin 61 TL) AK Yapı firmasının kazandığını açıkladı.

Düzce Akçakoca'daki Kızılay'a bağışlanan bina yıkılıyor!

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Kızılay’a bağışlanan 5 katlı binanın yıkılarak otel olacağı belirtildi. Kızılay Otel’inin Akçakoca’ya yararlı olacak, yapılacak olan otelde kışın öğrenci, yazın ise otel olarak kullanılacak" diye konuştu.

Kütahya Hisar Öğrenci Yurdu yıkılacak mı?

Kütahya’da yaklaşık 36 yıldır kaçak olarak faaliyet gösteren Hisar Öğrenci Yurdu’na ruhsat işlemleri için belediye tarafından verilen 1 aylık sürenin bugün dolduğu açıklandı.

Akçakoca Belediyesi'nden kiralık akaryakıt istasyonu ihalesi!

Akçakoca Belediyesi, Düzce Akçakoca'da Hacıyusuflar Mahallesi'ne bağlı market ve tuvaletiyle birlikte akaryakıt istasyonunu kiralama işini ihaleye çıkardı. İhale 23 Temmuz 2015 Perşembe günü yapılacak...

Akçakoca'ya OSB kurulacak!

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Organize Sanayi Bölgesi kurma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti.Yemenici ’’Bilindiği üzere OSB kurulması süreci seçimler dolayısıyla 2 ay kadar bir gecikmeye girdi." dedi.

Alanya'da 160 kişilik Kız Öğrenci Yurdu'nun ihalesi gerçekleşti!

Alanya'da merkeze uzak mahallerdeki öğrencilerinin barınma sorununu çözecek, Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu'nun ihalesi yapıldı. 60 kişilik kapasiteye sahip kız yurdunda, 2 kişilik de engelli odası bulunuyor.

Alanya Kız Öğrenci Yurdu'nun ihalesi yapıldı!

Alanya merkeze uzak mahallerdeki öğrencilerinin barınma sorununu çözecek, Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nun ihalesi yapıldı. Zeminle birlikte 4 kattan oluşan bina, 160 kişilik kapasiteye sahip...

İzmit Akçakoca Mahallesi'nde sokak düzenleme çalışması!

İzmit Belediyesi tarafından Akçakoca Mahallesi’nde düzenleme yapılıyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre,zemin yenilemesi yapılacak.

Akçakoca Yaşlılar Konukevi'nin bakım ve onarımı yaptırılacak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Türk Kızılayı Akçakoca Yaşlılar Konukevi binasının doğalgaz dönüşümü, PVC doğrama ve ısıcam dönüşümü, mutfak ekipman tadilatı ve yalıtım onarımını yaptıracak. İhalenin son teklif günü 09 Temmuz 2015.

Akçakoca'ya yeni futbol sahası geliyor!

Gençlik ve spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin karşılıklı gerçekleştirdiği görüşmeler ve çabalar sonucunda Akçakoca Belediyesi bir ilke daha imza atıyor.

Hanımağa Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanımağa Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Ticaret Limited Şirketi, Saime Öztel tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Ataşehir İçereneköy Mahallesi Döndü Sokak'ta kuruldu.

Akçakoca öğrenci yurdu ne zaman tamamlanacak Haberi

Akçakoca öğrenci yurdu ne zaman tamamlanacak


Düzce Akçakoca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Akçakoca'da 100 kişilik öğrenci yurdu yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 260 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 16 Mart 2015 tarihinde saat 14.00'te Akçakoca Hükümet Konağı'nda açık ihale usulü ile ihale edilecek. 


İHALE İLANI:


BİNA YAPTIRILACAKTIR

DÜZCE AKÇAKOCA SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI


Akçakoca 100 Kişilik Öğrenci yurdu Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2015/17487

1-İdarenin

a) Adresi : YALI MAHALLESI HÜKÜMET KONAGi 1 81650 AKÇAKOCA/DÜZCE

b) Telefon ve faks numarası : 3806116332 - 3806115663

c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale...