02 / 05 / 2024

Akçakocada kaç otel var

Akçakocada kaç otel var

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, 37 kilometre uzunluğundaki sahiliyle Karadeniz bölgesinin önemli turizm merkezi konumundaki Akçakoca'ya yoğun ilgi gösteriyor. Bayram tatili dolayısıyla yüzde 100 doluluk oranına ulaştı

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

Teknosa'dan Oppo telefonlarda kaçırılmayacak kampanya! Bu fırsatı akın kaçırmayın! 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Oppo'nun en beğenilen akıllı akıllı cep telefonlarında teko fırsatları başlattı! Peki, Teknosa'da Oppo markalı akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Dünyanın en büyüğüydü, savaş onları da vurdu! Kaybettikleri dolar miktarı akılları kaçırır

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünyanın en büyük varlık fonu olarak bilinen Norveç Varlık Fonu'nu da vurdu. Fon, savaşın başından bu yana 74 milyar dolarlık kayıp yaşadı.

Kaçak yapılarla mücadelede tek Bakanlık sorumlu olsun önerisi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Fatih Çekirge, Akdeniz ve Ege kıyılarındaki kaçak yapıları kaleme aldı. İşte Fatih Çekirge'nin 'Bekçi barakası nasıl butik otel oldu' başlıklı yazısı...

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Muğla'daki kaçak yapılar mercek altına alındı!

Muğla'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Kaş’taki kaçak lüks otel yine yıkılmadı!

Antalya'nın Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu'ndaki orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden 'basit onarım' izniyle yapılan butik otelle ilgili 2017 ve 2020'de iki kez yıkım kararı alınmasına rağmen uygulanmadı.

Kaş’taki kaçak otel meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya Kaş'ta Çukurbağ Yarımadasında 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj işletmesini verdiği soru önergesi ile TBMM gündemine götürdü. 

Turizm merkezlerinde kaçak yapıya geçit yok!

Muğla'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda villa, rezidans ve otel inşaatı gibi kaçak yapıların yıkımı titizlikle sürdürülüyor.

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Çakır Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Çakır tarafından kuruldu.

Akçakocada kaç otel var Haberi

Akçakocada kaç otel var


Batı Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Akçakoca'daki oteller, bayram tatili dolayısıyla yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.


Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, 37 kilometre uzunluğundaki sahiliyle Karadeniz bölgesinin önemli turizm merkezi konumundaki Akçakoca'ya yoğun ilgi gösteriyor.


Mavi bayraklı Kale Plajı, Melenağzı, Karaburun ve Çayağzı plajlarına gelen vatandaşlar, denizin keyfini çıkarıyor. 


Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Kazım Topuz, yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı öncesi ve hafta sonu olması nedeniyle ilçeye yoğun turist akımı olduğunu söyledi.


Otellerin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığını anlatan Topuz, "Pansiyonlar dolu, bazı turistleri eş, dost akrabalarda ağırlıyoruz. Bu yoğunluk bizleri ve esnafımızı memnun etti" dedi.


Topuz, plajlarının yapılan değişiklikler ve alınan önlemler sayesinde daha güvenli hale geldiğini dile getirerek, "Cankurtaranlarımız artık jetski ile hizmet vermektedir. Ankara ve İstanbul arasından kalan bu sahil kentinde, böyle...