24 / 07 / 2024

Akçakocaya yeni saha geliyor

Akçakocaya yeni saha geliyor

Gençlik ve spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin karşılıklı gerçekleştirdiği görüşmeler ve çabalar sonucunda Akçakoca Belediyesi bir ilke daha imza atıyor.

ATEM Başkanı Akçam: Devremülk sahipleri vergi istisnasına dahil edilmeli!

Konutların günlük veya haftalık olarak kısa süreli turizm amaçlı kiralanabilmesi için, turizm amaçlı kiralama sözleşmesi yapılmadan önce izin belgesinin alınması zorunlu hale getirildi. ATEM Başkanı Hakan Akçam, yeni düzenlemenin devremülk sahiplerini mağdur ettiğini belirtti.

Yeni Torba Kanununun detayları sızdı! Gelire göre vergi ve fatura geliyor!

AK Parti ‘Yeni Torba Kanun’ için hazırlıklara başladı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre vergiden enerjiye kadar yeni düzenlemelerin torbaya konulacağı kaydedilirken ayrıca çok kazanandan çok vergi alınması gündemde. 

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Gayrimenkulde dengeler değişecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, yeni hazırlanan ve TBMM'ye Kurban Bayramı’ndan önce sunulması beklenen torba yasaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gözler teknoloji devinde! Apple iPhone 15 Pro Max tanıtımı öncesi ürünlere zam mı geliyor?

Teknoloji devi Apple, bu akşam yeni iPhone 15 serisini tanıtacağı Wonderlust etkinliğinden önce ani bir kararla web mağazalarını geçici olarak hizmete kapattı. Peki, Apple iPhone 15 Pro Max öncesi zam mı geliyor?

Güvenli liman yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları asıl o zaman şahlanacak! Hatice Kolçak’tan yeni tahmin! 

Altın yatırımcıları altının seyrini sorgulamaya devam ediyor. Hatice Kolçak altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini duyurdu. Altın asıl o zaman şahlanacak.

TOKİ'nin o şehirdeki 118 konutluk yeni projesi için tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak'taki yeni projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar...

Gram altının şu anki seviyesini 10 ay öncesinden bilen Hatice Kolçak'tan yeni rakam geldi! Hedefe çok yaklaştık

Gram altın 1.600 lirayı geçti. Altın uzmanı Hatice Kolçak gram altının şu anki seviyesini 10 ay önceden önceden bilirken şimdi de gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı.  Hedefe çok yaklaştık...

TOKİ'nin Uşak'taki yeni projesi için Temmuz 2023 müjdesi geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak'taki yen projesi 13 Temmuz tarihinde ihaleye çıkacak.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kimdir? İşte Bakan Ömer Bolat'ın hayatı ve biyografisi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 Haziran Cumartesi akşamı yeni kabineyi açıkladı. Ticaret Bakanı görevine ise Ömer Bolat'ı atadı. Peki, Öner Bolat kimdir? İşte tüm detaylar...

Böyle bir kazanç hiç bir yerde yok! Son 6 ayda yüzde 438 kazandıran hisse hangisi oldu?

Yeni yılın ilk günlerinde kayıplar yaşasa da uzun süredir yatırımcısına en fazla kazandıran Borsa İstanbul, bir yandan akın akın yeni yatırımcının adresi olurken, peş peşe yaşanan halka arzlar da dikkat çekiyor. Peki yeni yılla birlikte art arda halka arz edilen bu şirketlerden son günlerde en çok h

AK Parti yeni duyurdu! İşte EYT’lilerin ilk maaşlarını alacağı tarih!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT)’lilerin haftalardır beklediği düzenlemenin ne zaman yasalaşacağı ve 2.6 milyon kişinin emekli maaşlarını ne zaman alacağı halen merak konusu iken, son açıklama yine AK Parti cenahından geldi. AK Parti Grub Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesinin Tür

Elektrik borcu olanların dikkatine! Yeni enerji paketi yolda!

Elektrik borcu olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber paylaşıldı. AK Parti, yeni bir enerji paketi hazırlıyor. İşte detaylar!

Yeni Volvo XC60 artık daha akıllı! Volvo XC60 9 Ekim 2022 Fiyat Listesi

Yenilenen tasarım detayları ve yerleşik Google özellikleriyle orta büyüklükteki Akıllı XC60 artık her zamankinden daha akıllı. Yeni çizgisiyle baş döndüren Volvo XC60 Ekim ayı fiyatı ve Ağustos, Eylül ve Ekim aylarındaki fiyat değişimlerini derledik.

Akçakocaya yeni saha geliyor Haberi

Akçakocaya yeni saha geliyor

Gençlik ve spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin karşılıklı gerçekleştirdiği görüşmeler ve çabalar sonucunda Akçakoca Belediyesi bir ilke daha imza atıyor. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı almış olduğu karar gereğince, İlçenin Osmaniye Mahallesine (harman yeri eski top sahası - Osmaniye mezarlığının bulunduğu alan) mini sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve çevre düzenlemesinin yapılması ile ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ve Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile karşılıklı sözleşme imzalandı. Başkan Yemenici "Akçakoca Belediyesi, toplumun geleceği olan gençlerin ve çocukların daha iyi imkanlarda spor yapmaları için mekanlar oluşturmaya çalışıyor ve önümüzdeki süreç içerisinde de bu tür projeleri hayata geçirmeye devam edecek. Bu ülkenin geleceği olan çocuklara ve gençlere hem okul öncesi...