23 / 07 / 2024

Akçapark Evleri teslim tarihi

Akçapark Evleri teslim tarihi

Akçapark Evleri Trabzon İli Akçaabat İlçesi'nde yükseliyor. Ekici Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Akçapark Evleri 3+1 daire tiplerinden oluşuyor. Projede daire fiyatları 180 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde kampanyalı satılık 20 dükkan!

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti sloganıyla Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 20 yıl vade kampanyası kapsamında Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde hemen teslim 20 dükkan satışa çıktı. Dükkanların fiyatları 904 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 201 daire yarın satışta!

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki hemen teslim ve oturuma hazır 201 adet daire yarın açık artırma ihalesiyle satışa sunuluyor.

Üçüncü İstanbul Evleri teslim tarihi!

Üçüncü İstanbul Evleri teslim tarihi Şubat 2019 yılı olarak belirtiliyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul daire fiyatları 496 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir 3.İstanbul Evleri teslim tarihi!

116 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Başakşehir 3.İstanbul projesi İstanbul’un Avrupa yakasında Başakşehir’de konumlandırılıyor. İşte Başakşehir 3.İstanbul Evleri teslim tarihi...

Eryaman Akın 688 Evleri teslim tarihi!

Eryaman Akın 688 Evleri teslim tarihi Mart 2017 yılı olarak belirtiliyor. Akın 688 Evleri projesinde dairelerin fiyatları 129 bin liradan başlayarak değişiyor...

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Vadiyaka Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vadiyaka Evleri teslim tarihi Haziran 2017 olarak belirtiliyor. Fuzul İnşaat projesi Vadiyaka Başakşehir'de yüzde 40 peşinatla, 12 ay sıfır faiz ödeme planı uygulanıyor...

Vadişehir Evleri teslim tarihi!

Vadişehir Evleri teslim tarihi Nisan 2017 yılı olarak belirlendi. Başakşehir'de inşa ediliyor olan Vadişehir Evleri projesinde 48 aya kadar vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Başakşehir Nidapark Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Nidapark Evleri teslim tarihi Ekim 2017 olarak belirlendi. 348 daire ve 48 dükkandan oluşan Başakşehir Nidapark Evleri projesinde daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor...

Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim?

Finia Paşapark'ta daire fiyatları 153 bin 900 TL'den başlıyor. TEM'e 8 dakika yakınlıkta olan proje 5 blokta 178 daireden oluşuyor. Peki Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi olarak 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Toplam 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarası bulunan proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. etabı olarak yükseliyor.

Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 gerçekleşmesinde planlanıyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Akçapark Evleri teslim tarihi Haberi

Akçapark Evleri teslim tarihi

Trabzon Akçaabat'ta hayata geçirilen Akçapark Evleri, 2 Blok 54 Daireden oluşuyor. 9 katlı olarak inşa edilen Trabzon Akçapark Evleri teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Yaylacık Ortaokulu'nun (Alaattin Akçay İlköğretim) hemen yanıbaşında bulunan Akçapark Evleri, şehir merkezine yakın konumda bulunuyor. 


Projede yer alan daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.  Akçapark Evleri daire alanları 162 metrekare olarak dizayn edildi. Proje Ekici Mühendislik imzası taşıyor.


Akçaabat Akçapark Evleri sosyal alanları içerisinde; kapalı ve açık otopark, fitness salonu, lokal ve çoçuk oyun alanları yer alıyor. Proje ayrıca jeneratör, su deposu, çift asansör, site etrafında güvenlik kamerası, merkezi sistem uydu bağlantısı ve peyzaj düzenlemesinden oluşuyor.


Akçapark Trabzon Evleri'nde klima altyapısı ve drenaj tesisatı yapılmış olarak teslim ediliyor. İki daireyi ayıran ortak duvarlarda ses yalıtımı yapılıyor....