21 / 05 / 2024

Akçaray açılış

Akçaray açılış

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından SEKA Park ve Otogar arasında yapılması planlanan raylı sistemin geçeceği güzergah belli oldu...

BİM coştukça coştu! Şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düştü!

BİM’in 15 Eylül tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül Cuma BİM fiyat listesi...

ŞOK’ta indirim fırtınası başladı! Kahve makinesi 429 TL’ye, vantilatör 899 TL’ye, akıllı baskül 399 TL'ye düştü!

ŞOK’ta çok konuşulan indirimler 29 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu doğrultuda, kahve makinesi 429 TL’ye, vantilatör 899 TL’ye, akıllı yağ ölçer baskül 399 TL’ye düştü. İşte 26 Ağustos Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor! İlk uçak iniş yaptı! 

Deniz dolgusu ile inşa edilen havalimanlarından biri olan Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışı bugün yapılıyor. Türkiye'nin ikinci denize dolgu havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı, 45 metre genişlik ve 3 bin metre uzunluğundaki pistiyle dikkat çekiyor. 

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı 8 Ocak'ta açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak 2022 tarihinde ilk seferini gerçekleşecek Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nın açılışına katılacağı AK Parti Konya İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamayla duyuruldu.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu açılıyor!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor. Metro hattının Olimpiyat Başakşehir ve Kirazlı istasyonları açılışa hazırlanıyor.

Natura Çakırlar satılık daire!

Fırat Life Style imzasıyla inşa edilen Natura Çakırlar projesinde lansman dönemi başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede yüzde 10 + yüzde 10 indirim kampanyası sunuluyor. İşte Natura Çakırlar satılık daire fiyatları...

Aksaray Bilim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu tarafından Gençlik ve Bilim Merkezi incelendi. Aksaray Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Aksaray Gençlik ve Bilim Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Tekirdağ’da 1.5 milyar TL’ye akıllı bina konsepti ile yapılan şehir hastanesi bugün açılıyor.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Akçaray açılış Haberi

Akçaray açılış

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından açıklanan güzergah 7 kilometre yol ve 11 istasyondan oluşacak. 2015 Nisan ayında ilk kazması vurulması beklenen tramvay hattı 2016 yılının sonunda bitirilecek. Proje  maliyeti ise 180 milyon lira. Şehir içi trafiğinin belediyelere bırakılmasını istediklerini belirten Karaosmanoğlu, “2016'da Akçaray seferlere başlayacak” dedi. 


METRO OSB’LERE GİDECEK 


Körfez-Sabiha Gökçen arasında yapılması planlanan metro hattında değişim olacağını belirten Genel sekreter Tahir Büyükakın, “Bu metro hattının OSB’lere gitmesi için Ulaştırma Bakanlığı’nda görüşmeler yapılıyor. Avam Projesi Mayısta bitecek"...