30 / 04 / 2024

Akçaray durakları

Akçaray durakları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akçaray tramvay hattının 2.2 kilometrelik 2. Etap ihalesini 7 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirecek.

Akçaray Tramvayı'nda çalışmalar Nisan'da başlayacak!

Akçaray olarak adlandırılan Sekapark Otogar tramvay hattının yapım ihalesi 31 Mart'ta gerçekleştirilecek. 11 istasyondan oluşacak tramvay hattında çalışmaların Nisan ayında başlaması hedefleniyor. İşin süresi ise 550 gün olarak belirlendi.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Yazlıklara akın başladı! 

Koronavirüs önlemleri kapsamında vaka sayılarının düşmesi amacıyla tam kapanma kararı alındı. Kararın ardından yazlıklara akın başladı. Yazlık ev arayışları da artarken, fiyatlar katlandı...

Koronavirüsten kaçanların yeni gözdesi: Başakşehir!

Koronavirüs salgını konut tercihlerini değiştirmeye ve konut arayışlarını artırmaya devam ediyor. Salgın sebebiyle arsa ve çiftlik arayışları artarken İstanbul’da en çok ilgi gören ilçelerden biri de Başakşehir oldu...

Kocaeli Akçaray Tramvay hattının uzunluğu 20 kilometreye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tramvay hattının uzunluğunu 20 kilometreye çıkardı.

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Kocaeli Akçaray tramvayı Kuruçeşme'ye uzatılıyor!

Vatandaşların memnuniyetini kazanan Akçaray tramvay hattı Kuruçeşme bölgesine uzatılacak. Proje kapsamında inşaat çalışmalarına başlandı.

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzatıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılının Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Akçaray'ın Sekapark-Plajyolu Hattı yakında açılacak!

İlk etabı 3 istasyondan oluşan Akçaray'ın Sekapark- Plajyolu hattı, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak...

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen ağustos ayında hizmetine açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik 2. etabının tamamlanması için çalışmalar hızla sürüyor.

Kocaeli Sekapark-Plajyolu tramvay hattında sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Kocaeli Akçaray tramvay hattının 2. etabı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay hattının 2. etabını tamamlıyor.

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

Akçaray durakları Haberi

Akçaray durakları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray tramvay hattının 2.2 kilometrelik 2. Etap ihalesi 7 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Seka Devlet Hastanesi’nden başlayıp Plajyoluna kadar ulaşacak olan tramvay hattının 2. Etabıyla İzmit Okullar Bölgesinin çarşıyla ulaşımının kolaylaştırılması planlanıyor. Böylelikle okullar bölgesinde eğitim gören öğrencilerin çarşıyla olan ulaşımı hızlanmış olacak. 7 Aralık’ta yapılacak olan ihaleyle firmaların teklifleri alınacak.

4 YENİ İSTASYON YAPILACAK

Günlük kullanım rekorlarıyla Kocaeli halkının beğenisini toplayan Akçaray Tramvay hattı 2. Etapla 4 yeni istasyon yapılacak. 2.2 kilometre uzunluğundaki 2. Etap istasyonları Seka Devlet Hastanesi, Kongre Merkezi, Okullar Bölgesi ve Plajyolu mevkilerinde bulunacak. Gidiş-dönüş 15 kilometrelik mevcut tramvay hattına 5 kilometrelik 2. Etap tramvay hattının eklenmesiyle Kocaeli’ndeki tramvay hattı uzunluğu 22 kilometreye çıkartılmış olacak.

Kocaeli Büyükşehir...