21 / 05 / 2024

Akçaray kavşak

Akçaray kavşak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli'ye kazandırılan Akçaray tramvay projesi kapsamında tramvay güzergahında bulunan kavşaklarda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Akçaray güzergahındaki kavşaklarda son aşamaya gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli'ye kazandırılan Akçaray tramvay projesi kapsamında tramvay güzergahında bulunan kavşaklarda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Akçaray tramvay hattının alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentte raylı taşıma döneminin ilk ve en önemli hamlesi olan Akçaray tramvay projesinin inşaat aşaması aralıksız ilerliyor

Şahinbey Kavşak Cami açıldı!

Her mahalleye sosyal tesis ve cami yaptıran Şahinbey Belediyesi, yeni mahallelerinden olan Kavşak Mahallesi’ne yeni bir cami yaptırdı.

Kocaeli Akçaray’da makas montajlarına geçildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akçaray tramvay projesinde, imalatta önemli bir aşama olan makas montajlarına başlandı.

Şırnak Cizre'de Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması projesi yapıldı!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği görevlendirme yapılan Şırnak'ın Cizre Belediyesince, "Akıllı Ulaşım ve Kavşak Çalışması" projesini hayata geçirdi.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Bingöl yeni terminale kavşak yapılacak!

Bingöl Belediyesi, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünce zeminde yapılan etüt çalışmalarının ardından plan değişikliğine gitti. Meclis'te alınan kararla otobüs terminali önünde kavşak yapılacak.

Manisa Saruhanlı kavşak projeleriyle nefes alacak!

Manisa’nın il genelinde yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ‘da kavşak projesi için harekete geçti. Bölgede yaşanan trafik sorunlarına neşter vuracak olan dev yatırımda Manisa Büyükşehir Belediyesi zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Adana Yonca Kavşak Projesi inşaatı trafik güzergahını değiştirdi!

Yonca Kavşak inşaatı nedeniyle kapatılan yollarla ve kullanılabilecek alternatif güzergahlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Mersin'de 13 milyon TL'lik kavşak 3 ayda tamamlanacak!

13 milyon lira bütçeli kavşak, yaklaşık 3 ayda tamamlanacak. Kentsel Tasarım ve Yenileme Projeleri kapsamında yapüan çalışmalarla da, kente yeni bir çehre kazandırılıyor.

Tekirdağ'a 14 yeni yol ve kavşak geliyor!

Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a sunum eşliğinde bilgi verildi.

Kocaeli Akçaray atölye binasında çalışmalar tam gaz!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Akçaray tramvay hattının yönetileceği, araç bakım ve onarım işlerinin yapılacağı atölye binasının devam eden bodrum kat inşaatının çalışmasını inceledi.

Tekirdağ yeni kavşak projeleriyle rahatlayacak!

Tekirdağ'da nüfus ve trafik yoğunluğunun yaşandığı Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de hayata geçirilmesi planlanan 14 adet yol ve kavşak projesi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında görüşüldü.

Akçaray kavşak Haberi

Akçaray kavşak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli'ye kazandırılan Akçaray tramvay projesi kapsamında tramvay güzergahında bulunan kavşaklarda da çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı üzerinde bulunan ve tramvayın geçişinin sağlanacağı kavşaklarda düzenleme yapılıyor.



SİNYALİZASYON ÇALIŞMALARINA GEÇİLDİ


Bu kapsamda Seymen Caddesi’nin Elzem ve Hanlı Sokak ile kesiştiği kavşak noktasında, Yahya Kaptan’da Salkım Söğüt ve Sarı Mimoza Caddesi’nin kesişimi, Necip Fazıl Caddesi ile Hoca Ahmet Yesevi Caddelerinin kesişimi, Kandıra Yolu üzerinde bulunan Yahya Kaptan Köprülü Kavşağı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nın Miras Sokak ve Şehit Selçuk Gökdağ sokaklar ile kesiştiği bölge, Şehit Rafet Karacan Caddesi ve Köse Sokak kesişiminde, Doğu Kışla Parkı’nın hemen güneyinde tramvay hattına paralel olan yollarda asfaltlama çalışmaları sonra erdi ve sinyalizasyon çalışmalarına geçildi. Öte yandan Milli İrade Meydanı Kavşağı’nda bütün çalışmalar tamamlanarak...