18 / 05 / 2024

Akçaray Tramvay açılışı

Akçaray Tramvay açılışı

Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit için yaptıracağı Akçaray Tramvay projesi için Polonya’da imal edilen rayların 1200 tonluk ilk partisi İzmit’e geldi, Otogar arkasındaki inşaat şantiyesi alanına teslim edildi.

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı bugün açılıyor. Seferler ise 4 Ocak'ta başlayacak.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yarın açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı yarın hizmete açılıyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önem verdiği projelerden biri olan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı iki gün sonra hizmete açılıyor.

Tekirdağ Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Tekirdağ’da 1.5 milyar TL’ye akıllı bina konsepti ile yapılan şehir hastanesi bugün açılıyor.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bugün tam kapasite açılıyor!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da açılmıştı. 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip hastane bugün tam kapasiteli olarak hizmete açılıyor...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı bugün açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı bugün hizmete açılıyor. Dev hastanenin yılda 23 milyon kişiye hizmet vermesi planlanıyor. 

Akçaray Tramvay açılışı Haberi

Akçaray Tramvay açılışı

Akçaray Tramvay Projesi kapsamında inşa edilecek tramvay hattında, çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit için yaptıracağı Akçaray Tramvay projesi için Polonya’da imal edilen rayların 1200 tonluk ilk partisi İzmit’e geldi, Otogar arkasındaki inşaat şantiyesi alanına teslim edildi.


ŞUBAT’TA DÖŞENECEK

1999 yılında yüz yıla yakın süre İzmit’in içinden geçen tren yolunun rayları kaldırılmıştı. Şimdi tramvay raylarının İzmit’e döşenmesine şubat ayında başlanacak. Otogar-Sekapark güzergahındaki tramvay yolu için önümüzdeki aylarda öncelikle Yahya Kaptan içinde yoğun çalışma olacak.


Özgür...