15 / 05 / 2024

Akçaray tramvay alt yapı çalışmaları

Akçaray tramvay alt yapı çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği Akçaray tramvay projesinde alt yapı çalışmaları başladı. Akçaray tramvay projesinde alt yapı çalışmaları kapsamında Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta çalışmalara başlandı.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Hatice Kolçak’tan korkutan altın uyarısı: 'Altını olanlar 1 ay sonra asıl döngü başlıyor'

FED'in faiz kararının ardından, altın fiyatlarında hızlı bir yükseliş devam ediyor. Gram altın, 1.814 TL'ye kadar yükselirken Aynı çeyrek altın fiyatı da 2.985 TL'ye kadar çıkmış durumda. Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak da altınla ilgili önemli uyarılar yaptı ve bir ay sonrasını işaret etti.

Altında balans ayarı bozuldu! Altın fiyatları resmen çakıldı! Yatırımcılar neye uğradığını şaşırdı!

Güçlü dolar ve ABD tahvillerinin, alternatif yatırımları cazip hale getirmesi ile beraber altın fiyatları resmen çakıldı. Uzmanlar altının 1.900 doların üzerine çıkması için doların ve tahvil getirilerinin zayıflaması gerektiğini söylüyor.

Altın sert çakıldı! Yastık altında altını olanlar kırmızı kodla uyarıldı! 29 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde sert çakıldı. Ons altın 1865 dolardan işlem görürken gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve diğer tüm altın çeşitleri değer kaybetti. İşte 29 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın dibe çakılıyor. Altın yatırımcıları dikati bakmayan kalmasın.

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan gram altın uyarısı! Gram altında bu seviyeler geliyor!

Son günlerde gram altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar ve düşüşler üzerine ünlü ekonomist Hatice Kolçak, gram altının geleceği konusunda önemli bir öngörüde bulundu. 

Altın çakılıyor! Altın almak isteyenler acele edin! 7 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta kapanışta ABD tarım dışı istihdam verileri ile düşüşe geçen altın, ye hafta da da düşüşüne devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 7 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Gram altın 1.800 TL olacak diyen Hatice Kolçak net tarihi açıkladı! Görmedim, duymadım demeyin! Bu tarihi not alın

Gram altın fiyatı rekordan rekora tırmanıyor. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken Altın uzmanı Hatice Kolçak da ''Gram altın 1.800 TL olacak'' diyerek net tarihi açıkladı. 

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları düştü! Gören kuyumcuya akın etti! 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlarken gün içinde değer kaybetti. Altın ile birlikte altın bilezik fiyatları da düştü. Gören kuyumcuya akın etti! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları.

Hatice Kolçak'tan şok eden gram altın tahmini! O rakama çıkınca satacağım!

Hatice Kolçak'tan Gram Altın tahminleri geldi! Gram altında rekor tahmin: "O rakama yükseldiğinde satacağım!" İşte ayrıntılar...

6 lider Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusunda uzlaşınca borsa coştu! Seçim öncesi borsa nasıl bir seyir izleyecek?

Geçen hafta İyi Parti lideri Akşener’in altılı masadan ayrılmasıyla siyasi arenada tansiyonun yükselmesi borsayı olumsuz etkilemişti. Bugün yeniden uzlaşma ortamının doğması ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6 liderin anlaşması borsayı yeniden hareketlendirdi.

Klasik altın alyanslarda çılgın kampanya! En uygun alyans ne kadar? Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi

Koçak, 14 ayar altın alyans fiyatlarında çılgın kampanya başlattı.  Bu kapsamda binlerce kişi ''en uygun alyans fiyatı ne kadar?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi.

Akçaray tramvay alt yapı çalışmaları Haberi

Akçaray tramvay alt yapı çalışmaları

Akçaray tramvay projesinde alt yapı çalışmaları kapsamında Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta çalışmalara başlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği Akçaray tramvay projesinde alt yapı çalışmaları başladı. Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta deplase çalışmalarına başlayan ekipler, güzergahta bulunan kanalizasyon, elektrik, doğalgaz, telefon, yağmur ve içme suyu gibi tüm alt yapıların yerini değiştirecek.



YAHYA KAPTAN’DAN BAŞLADI

Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta yapılan çalışmalar kapsamında yolun bir şeridi trafiğe kapatıldı. Bir şeritten trafik akışının sağlandığı Salkım Söğüt Sokak’ta asfalt trimer kazısına başlandı. Kazınan asfalt kamyonlara yüklenerek çalışma bölgesinden alınırken, asfalt kazı çalışmalarının ardından Akçaray güzergah hattı altındaki elektrik, doğalgaz, su ve kanalizasyon gibi alt yapıların yerleri değiştirilecek. Tramvayın geçeceği güzergah altında hiçbir alt yapı bulunmayacak.


TRAFİK AKSATILMIYOR

Yahya Kaptan Salkım Söğüt Sokak’ta trafik akışının engellenmemesi için...